fbpx

Θάνος: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Αριστοτέλης Θάνος

Το δικό του σχόλιο έδωσε ο Αριστοτέλης Θάνος πριν την έναρξη του tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία, στο πλαίσιο των play-off του World Group I του Davis Cup.

Η Εθνική μας θα φιλοξενήσει το event στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το Σαββατοκύριακο (3-4/2) και στόχος της είναι να επιστρέψει στο World Group I.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας είπε πως οι εγκαταστάσεις και το τοποθετημένο κορτ στα Άνω Λιόσια είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έρθει η πρόκριση.

Θα παίξει στον δεύτερο σημερινό αγώνα του tie κόντρα στον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ, μετά την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Μάριους Κοπίλ.

«Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για όλη την οργάνωση και για όσα έχει κάνει. Το γήπεδο είναι πολύ ωραίο, θέλω να το τονίσω αυτό. Είναι από τα καλύτερα event του Davis Cup. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς. Προφανώς είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε και έτοιμοι να αγωνιστούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα το διασκεδάσουμε και θα δημιουργήσουμε κι άλλες εμπειρίες σαν ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις