fbpx

Μασσαλία: Στα προημιτελικά των διπλών ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup

Πρεμιέρα με νίκη για τους Πέτρο Τσιτσιπά και Μπαρτ Στίβενς στο Open 13 Provence, με την οποία προκρίνονται στα προημιτελικά. Το δίδυμο του 23χρονου Έλληνα τενίστα επικράτησε των Αλμπάνο Ολιβέτι και Σαμ Βάισμπορν με 6-4, 4-6, 10-8 μετά από μία ώρα και 25 λεπτά παιχνιδιού.

Το ελληνοολλανδικό δίδυμο έσβησε 8/9 BP, κέρδισε το 75% των κερδισμένων πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς, ενώ εκμεταλλεύτηκε τη μία από τις συνολικά τέσσερις ευκαιρίες για break. Ένα μεγάλο hold κι ένα break ήταν αρκετό για τους Τσιτσιπά και Στίβενς για να κατακτήσουν το πρώτο σετ.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά των Ολιβέτι και Βάισμπορν να φτάσουν στο μοναδικό break, το οποίο και βρήκαν στο φινάλε για να ισοφαρίσουν (6-4), και να στείλουν το ματς σε super tie-break.

Εκεί, Τσιτσιπάς και Στίβενς προηγήθηκαν με 3-0, δέχθηκαν την ισοφάριση σε δύο στιγμές (3-3, 6-6), αλλά πήραν τους επόμενους τρεις πόντους φτάνοντας σε τριπλό MP (9-6) και σφράγισαν την πρόκριση (10-8).

Στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς, και No. 3 του ταμπλό, Αλεξάντερ Έρλερ και Λούκας Μίνλτερ που επικράτησαν των Νικόλας Κάτσιτς και Ντένις Μολτσάνοφ με 4-6, 7-5, 11-9.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις