fbpx

Ντόχα: Νέα ήττα σε πρεμιέρα για τη Σάκκαρη (video)

Η Σάκκαρη στη Ντόχα

Ούτε στη Ντόχα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Μαρία Σάκκαρη, που υπέστη την ανατροπή στην πρεμιέρα της και έμεινε εκτός τρίτου γύρου στο Qatar Open. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 3-6, 7-6(2), 7-5 από τη Λίντα Νόσκοβα, και αποχαιρετά πρόωρα τη WTA 1000 διοργάνωση.

Αν και ήταν πολύ καλό το παιχνίδι της στο πρώτο σετ, έχοντας προηγηθεί μάλιστα και με 4-0, αλλά και έχοντας στη διάθεσή της MP στην επανάληψη, δεν κατάφερε να τελειώσει εκεί τη δουλειά, και στο tie-break δέχθηκε την ισοφάριση. Στο decider “λύγισε” στο τέλος από ένα break, και έτσι ήρθε η ήττα.

Ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της με 41 winners και 8 άσους, ενώ υπέπεσε σε 48 αβίαστα λάθη και 7 διπλά σφάλματα. Πέρασε το 66% των πρώτων σερβίς της, εκμεταλλεύτηκε 3/7 BP της, αλλά κατάφερε να σβήσει μόλις 2/5 της 19χρονης Τσέχας αντίπαλής της, γεγονός που της κόστισε το ματς.

Σίγουρα η ήττα αυτή θα αφήσει βαθμολογικό αντίκτυπο, καθώς θα χάσει 175 βαθμούς από τη συγκομιδή της, και λογικά θα βρεθεί εκτός Top-10 για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Επόμενος σταθμός της είναι το 1000άρι στο Ντουμπάι (19-25), που επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες.

Όσον αφορά την Νόσκοβα, που πριν λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί στον πρώτο προημιτελικό ενός Grand Slam, περιμένει στον τρίτο γύρο τη νικήτρια του αγώνα Ποταπόβα-Πλίσκοβα. Είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό mood, και επικρατεί της Μαρίας στο πρώτο τους παιχνίδι στο WTA Tour.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις