fbpx

Ρότερνταμ: Στους «8» ο Σίνερ, εκτός οι Ρούνε και Χούρκατς (videos)

Ο Σίνερ στο Ρότερνταμ

Τη 12η διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο Γιανίκ Σίνερ, που επικράτησε δύσκολα του Γκαέλ Μονφίς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ABN AMRO Open. Εκτός 8άδας έμειναν οι Χόλγκερ Ρούνε και Χούμπερτ Χούρκατς, που έχασαν από τους Αλεξάντερ Σεφτσένκο και Τάλον Χρίκσπουρ αντίστοιχα.

Ο νέος πρωταθλητής του Australian Open δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στον “γερόλυκο” Γάλλο, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίστασή του στα 3 σετ. Κέρδισε με 6-3, 3-6, 6-3, και δίνει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του (12-0), ενώ έχει κερδίσει και τις 26 από τις 28 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Στην 8άδα θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, που πήρε μεγάλη νίκη χθες εις βάρος του Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 6-4, 6-4. Εκεί όμως δε θα βρεθεί ο No. 3 του ταμπλό, Χόλγκερ Ρούνε, μιας και ηττήθηκε από τον Σεφτσένκο με 6-4, 1-6, 6-3, και συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική του εικόνα.

Και ο Χούρκατς δε συνεχίζει στην Ολλανδία, αφού τον κέρδισε ο “γηπεδούχος” Χρίσκπουρ με 6-7(5), 7-6(5), 7-6(4), στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της χθεσινής ημέρας. Μετά από 2,5 ώρες αγώνα στο κεντρικό κορτ, ο Ολλανδός έκανε την ανατροπή και έκλεισε θέση για τα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις