fbpx

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι (pic)

Η Σάκκαρη στη Ντόχα

Το WTA 1000 τουρνουά στο Ντουμπάι είναι ο επόμενος σταθμός της Μαρίας Σάκκαρη στο Tour της, επιδιώκοντας να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Μετά τους πρόωρους αποκλεισμούς σε Άμπου Ντάμπι και Ντόχα, σειρά έχει το δεύτερο 1000άρι της σεζόν, που συγκεντρώνει πληθώρα μεγάλων ονομάτων.

Μετά τη σημερινή (Σάββατο 17/2) κλήρωση, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έμαθε τις πρώτες αντίπαλες της, αλλά και το πιθανό μονοπάτι της μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο είχε bye, γι’ αυτό και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τη φάση των «32».

Εκεί θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Κατερίνα ΣινιάκοβαΈμα Ναβάρο, που αμφότερες προέρχονται από καλές πορείες στο Κατάρ. Αν η Σάκκαρη επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και νικήσει, τότε στον τρίτο γύρο θα παίξει είτε με τη Λέιλα Φερνάντες, είτε με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια.

Αν και εφόσον η Μαρία πετύχει και δεύτερη σερί νίκη, τότε στα προημιτελικά θα συναντήσει ενδεχομένως την Ελένα Ριμπάκινα, που σήμερα θα παίξει στον μεγάλο τελικό του Qatar Open. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Καζάκας, τότε στον ημιτελικό λογικά θα βρίσκεται η Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ επικεφαλής του ταμπλό, και No. 1 φαβορί για τον τελικό, είναι η Ίγκα Σφιόντεκ.

Θυμίζουμε, πως η Σάκκαρη έλυσε τη συνεργασία της με τον Τομ Χιλ μετά από 6 χρόνια, και θα μείνει εκτός Top-10 των WTA Rankings την ερχόμενη Δευτέρα (19/2), μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας της. Είναι απαραίτητη η επιστροφή στις νίκες για την ίδια, σ’ ένα τουρνουά μάλιστα που δεν έχει καλή παράδοση, μιας και δεν έχει κερδίσει κανέναν αγώνα της (0-3).

Πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Bye
2R: Σινιάκοβα/Ναβάρο
3R: Φερνάντες/Μάια.
QF: Ριμπάκινα
SF: Σαμπαλένκα
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Ζενγκ
Γκοφ-Ζαμπέρ
Σάκκαρη-Ριμπάκινα
Βοντρούσοβα-Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις