fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο 35άρι της Τυνησίας η Σακελλαρίδη!

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πρωταθλήτρια στην Τυνησία

Τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων της Τυνησίας κατέκτησε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που συνεργάστηκε άψογα με την 25χρονη Ρουμάνα, αλλά και καλή της φίλη, Οάνα Γκαβρίλα. Μαζί πέτυχαν τέσσερις διαδοχικές νίκες, έχασαν μόλις 2 σετ, και σήκωσαν την κούπα!

Το ελληνορουμάνικο δίδυμο επικράτησε των No. 2 του ταμπλό, Αμίνα Άνσμπα και Καθαρίνα Χομπγκάρσκι, με 6-7(5), 7-5, 10-4, μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα στο Court 3. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ανατροπή, σ’ ένα παιχνίδι με αλλόκοτο ρυθμό και πάρα πολλά break.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες του tie-break, με τις 2 πλευρές να έχουν από 2 break εκατέρωθεν. Οι φιναλίστ ήταν πιο ψύχραιμες, και με το πρώτο τους SP κατάφεραν να προηγηθούν (7-6(5). Στην επανάληψη όμως οι ισορροπίες του αγώνα είχαν χαθεί, και τα break ήταν συνεχόμενα.

Στο φινάλε του δεύτερου μέρους, Σακελλαρίδη και Γκραβρίλα βρήκαν ξανά τον τρόπο να παραβιάσουν το σερβίς των αντιπάλων τους, και σερβίροντας άψογα στο 12ο game ισοφάρισαν, για να στείλουν το ματς σε super tie-break (7-5). Ήταν καλύτερες στο κορτ, και μετά από διπλό MP πήραν τη νίκη (10-4).

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος μέσα στη χρονιά για τη Σαπφώ, μιας και είχε στεφθεί πρωταθλήτρια και στο 50άρι τουρνουά της Ταϊλάνδης. Συνολικά φτάνει στους 18 τίτλους καριέρας, αλλά και τέσσερις στο πλάι της Γκαβρίλα, με την οποία συνεργάζονται εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις