fbpx

Τσιτσιπάς: «Ελπίζω να καταφέρω κάτι μεγάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos

Στη media day του Los Cabos μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενόψει της πρεμιέρας του τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά της ATP 250 διοργάνωσης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας διάλεξε ανάμεσα σε Grand Slam και Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε για το μεικτό διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη, ενώ έκλεισε μιλώντας για τους στόχους του στο μεξικάνικο Tour.

Στο τι θα διάλεγε ανάμεσα σ’ ένα Major και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, ο Στέφανος απάντησε: «Θα προτιμούσα να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Χωρίς αμφιβολία, θα ήταν μια χαρούμενη ιστορία για τη χώρα μου. Θα ήταν μια σπουδαία ιστορία για το άθλημα, και θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στο τένις της Ελλάδας. Ελπίζω να καταφέρω κάτι μεγάλο εκεί».

Σχετικά με το μεικτό διπλό με τη Σάκκαρη στο Παρίσι, είπε: «Είναι μια πιθανότητα, αλλά έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ πριν πάρω αυτή την απόφαση. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το σώμα μου θα είναι εντάξει, αν πρόκειται να παίξω σε μονό, διπλό και μεικτό διπλό».

Μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρόσθεσε: «Δε θα είναι εύκολο, γιατί πολλοί παίκτες θα φτάσουν εκεί πεινασμένοι. Έχω όμως πίστη στον εαυτό μου, γιατί έχω κάνει καλούς αγώνες στο Παρίσι, στα γήπεδα του Roland Garros. Αν είμαι σε θέση να φέρω αυτή την ενέργεια, πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά».

Τέλος, για τη συμμετοχή του στο Los Cabos σε μονά και διπλά, είπε: «Πέρσι διασκέδασα πολύ, ένιωσα το βάρος του τροπαίου στα χέρια μου και θέλω να το ξανανιώσω φέτος. Ο πρώτος μου στόχος είναι να παίξω καλύτερο τένις από πέρσι. Αν το καταφέρω αυτό, νομίζω πως και ο τίτλος θα έρθει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις