fbpx

Εκτός προημιτελικών η Σάκκαρη στο Ντουμπάι (video)

Η Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στο δεύτερο παιχνίδι της στο Ντουμπάι, μιας και ηττήθηκε από την Τζάζμιν Παολίνι με 6-4, 6-2. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε τρεις φορές με break, όμως δεν το υπερασπίστηκε και έτσι μένει εκτός προημιτελικών στο δεύτερο 1000άρι της σεζόν.

Όπως στην πρεμιέρα της, έτσι και σήμερα η Σάκκαρη ήταν άκρως επιθετική στο αντίπαλο σερβίς, και έβρισκε διαρκώς τρόπους να “σπάει” την αντίπαλή της. Ωστόσο δε μπόρεσε να κρατήσει την ακεραιότητα του δικού της, και με διαδοχικές ανατροπές στα σετ, αποκλείστηκε μετά από 81 λεπτά.

Τέλειωσε το ματς με έναν άσο και 3 διπλά σφάλματα, ενώ η 28χρονη Ιταλίδα ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της με μηδενικό απολογισμό. Είχε 57% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (16/28), υστέρησε από το δεύτερο (31%, 8/26), και έσωσε μόλις ένα BP από τα 7 της Παολίνι.

Η ίδια κατάφερε να μετουσιώσει σε break 3/8 ευκαιρίες της, και όπως προαναφέραμε ξεκινούσε πιο δυναμικά σε κάθε σετ. Όμως δε διατήρησε τον καλό της ρυθμό σε αμφότερες περιπτώσεις, και έτσι η Ιταλίδα είναι αυτή που παίρνει το εισιτήριο για την 8άδα, πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη της.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η No. 26 του κόσμου βρίσκεται σε προημιτελικά μίας WTA 1000 διοργάνωσης, μετά το περασμένο Σινσινάτι. Αντίπαλή της εκεί θα είναι είτε η Έλενα Ριμπάκινα, είτε η Μαγκνταλένα Φρεχ, που αναμετρώνται αυτή την ώρα στο κεντρικό κορτ.

Όσον αφορά τη Σάκκαρη, το Tour της στη Μέση Ανατολή ολοκληρώνεται με μία νίκη και τρεις ήττες, και σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε. Πλέον στρέφει την προσοχή της στο Indian Wells (6-17/3), ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (26/2) θα επιστρέψει εκ νέου στο Top-10 των WTA Rankings.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις