fbpx

Los Cabos: Τσιτσιπάς και Ρουντ για μια θέση στον τελικό και στο Top-10

Ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos

Θ’ ανοίξουν το πρόγραμμα των ημιτελικών του Los Cabos ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάσπερ Ρουντ, σε μια “μάχη” με πολλά μέτωπα και κίνητρα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός της ATP 250 διοργάνωσης, ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Τζόρνταν Τόμπσον.

Πέρα από την πρόκριση στον τελικό που διακυβεύεται, Τσιτσιπάς και Ρουντ κοντράρονται και για μια θέση στο Top-10 των ATP Rankings. Όποιος από τους 2 κατακτήσει τον τίτλο του Mifel Tennis Open, μαζί με την κούπα θα εξασφαλίσει και την επιστροφή του στην πρώτη 10άδα, με άνοδο 2 θέσεων.

Μόνο η πρόκριση στον τελικό δεν αρκεί για κανέναν, ωστόσο η νίκη είναι απαραίτητη για έναν ακόμα λόγο για τον Στέφανο. Αν ηττηθεί θα υποχωρήσει μία ακόμα θέση, και έτσι λίγες μέρες πριν το 500άρι στο Ακαπούλκο θα βρεθεί στο No. 12. Οπότε υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Αξίζει να τονιστεί επίσης, πως αυτή θα είναι η τρίτη συνάντησή τους σε επίπεδο ATP Tour, και αμφότεροι μετρούν από μία νίκη. Τελευταία τους συνάντηση ήταν τον Αύγουστο του 2021, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί στα προημιτελικά του Καναδά με 6-1-6-4.

Estadio Mextenis:
04:00, Τσιτσιπάς-Ρουντ COSMOTE SPORT 6HD
06:00, Ζβέρεφ-Τόμπσον COSMOTE SPORT 6HD

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις