fbpx

WTA Rankings: Επέστρεψε στο Top-10 η Σάκκαρη!

Η Σάκκαρη στο Top-10 των WTA Rankings

Στην κορυφαία 10άδα των WTA Rankings επέστρεψε η Μαρία Σάκκαρη, μόλις μια εβδομάδα μετά την πρώτη της πτώση, μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια συνεχόμενης παρουσίας. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι στο No. 9 του κόσμου, μετά τη συμμετοχή της στο 1000άρι τουρνουά του Ντουμπάι.

Εκεί έφτασε ως τον δεύτερο γύρο. Αρχικά νίκησε την Έμα Ναβάρο με 6-2, 6-4, όμως στην επόμενη φάση ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, Τζαζμίν Παολίνι, με 6-4, 6-2, και έμεινε εκτός προημιτελικών. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κερδίσει 2 θέσεις και να μπει στο Top-10.

Συγκεντρώνει πλέον 3.565 βαθμούς, ξεπερνώντας τις Γέλενα Οσταπένκο και Καρολίνα Μούχοβα, ενώ απέχει 475 βαθμούς από την No. 8 της παγκόσμιας κατάταξης, Κίνγουεν Ζενγκ. Επόμενος σταθμός της στο Tour είναι το Indian Wells, έχοντα να υπερασπιστεί 390 βαθμούς λόγω της περσινής της πορείας.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας 10άδας, οι πρώτες 6 θέσεις δεν είχαν κάποια αλλαγή, ενώ στο No. 7 ανέβηκε η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ρίχνοντας την προαναφερόμενη Κινέζα μία θέση πίσω. Νέο career high σημείωσε η Παολίνι, που άφησε πίσω της 12 θέσεις και είναι στο No. 14.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις