fbpx

Ακαπούλκο: Διπλή πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά

Ο Τσιτσιπάς στο Ακαπούλκο

Συνέχεια στο μεξικάνικο Tour του θα δώσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/2) ο Στεφανος Τσιτσιπάς, που θα έχει διπλή αποστολή στην πρεμιέρα του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί πρώτα στα μονά του Ακαπούλκο, και λίγες ώρες μετά θα επιστρέψει στο κορτ και για τα διπλά.

Συγκεκριμένα, ο No. 12 του κόσμου θα ανοίξει το πρόγραμμα του Estadio αντιμετωπίζοντας τον Ρόμαν Σαφιούλιν στις 02:00 (ώρα Ελλάδος). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD και θα είναι η δεύτερη συνάντησή τους, μετά την αναμέτρηση που είχαν στη Μασσαλία το 2022.

Αν ο Στέφανος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και προκριθεί στο δεύτερο γύρο του τουρνουά, θα παίξει με τον 21χρονο Ιταλό, και προερχόμενο από τα προκριματικά, Φλάβιο Κομπόλι, που πιο νωρίς επιβλήθηκε του Καναδού, και No. 30 του κόσμου, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, με 2-6, 6-3, 6-2.

Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο κορτ για τα διπλά. Θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον αδερφό του, και κορυφαίο Έλληνα διπλίστα, Πέτρο Τσιτσιπά, και θα κοντράρουν το έμπειρο δίδυμο των Τζούλιαν Κας (Μ. Βρετανία) και Ρόμπερτ Γκάλογουεϊ (ΗΠΑ) στις 06:00 το πρωί.

Είναι οι νικητές του Delray Beach Open της περασμένης εβδομάδας, οπότε το έργο των TsitsiBros δε θα είναι εύκολο. Συνεργάστηκαν και στα διπλά του Los Cabos, όμως ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τους Αυστραλούς, Μαξ Πούρσελ και Τζόρνταν Τόμπσον, με 6-4, 6-3, μένοντας εκτός 8άδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις