fbpx

Αστυνομία Νότιου Γιόρκσαϊρ: “Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Τζόνσον”

Αστυνομία Νότιου Γιόρκσαϊρ: “Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Τζόνσον”

Οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας έχουν πλέον άμεση εμπλοκή στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του Άνταμ Τζόνσον κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για το EIHL.

Ο 29χρονος Αμερικανός έχασε τη ζωή του έπειτα από… λάκτισμα που δέχθηκε από τον Ματ Πέτγκρεϊβ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Nottingham Panthers με τους Sheffield Steelers.

Ο Πέτγκρεϊβ χτύπησε τον Τζόνσον με τη λεπίδα από το παγοπέδιλο, κυριολεκτικά κόβοντάς του τον λαιμό, με αποτέλεσμα ο άτυχος παίκτης των Panthers να εκπνεύσει έπειτα από λίγη ώρα.

Ο Ματ Πέτγκρεϊβ.

Οι συνθήκες του συμβάντος, το οποίο κατέγραψε η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα, διερευνώνται τώρα από την αστυνομία, προκειμένου να αξιολογηθεί εάν υφίσταται οποιασδήποτε μορφής εγκληματική ενέργεια.

“Οι αστυνομικοί μας παραμένουν στο σημείο (του θανατηφόρου συμβάντος) και διενεργούν έρευνες. Η έρευνά μας σχετικά με τις συνθήκες που περιβάλλουν το εν λόγω συμβάν βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης.

Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε το κοινό να αποφύγει τις εικασίες σχετικά με το συμβάν, όσο οι έρευνες που διενεργούμε συνεχίζονται”, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Φίλαθλοι αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο των Nottingham Panthers.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά