fbpx

Παγκόσμιο Kύπελλο Σπάθης Κ20: Για τις θέσεις 13-16 η Εθνική ομάδα νέων γυναικών

Το ομαδικό σπάθης νέων γυναικών

Τη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου κυπέλλου σπάθης νέων της Βουδαπέστης, η Ελλάδα είχε διπλή συμμετοχή στα ομαδικά παιχνίδια.

Στους νέους άνδρες η Εθνική ομάδα σπάθης με τους Θωμά Γρόλλιο, Βασίλη Πρεδάρη, Νίκο Περγάμαλη και Θοδωρή Στραγάλη αγωνίστηκαν στο ταμπλό των “32” κόντρα στην ομάδα της Ουκρανίας και ηττήθηκαν με 45/34.

Μέχρι τα μισά η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, στη συνέχεια όμως οι αντίπαλοι άνοιξαν τη διαφορά και πήραν τη νίκη. Η ελληνική τετράδα κατέκτησε τελικά την 23η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στις νέες γυναίκες η τριάδα των Αλίνα Κουρούση, Μαριλένα Γαζεπίδη και Κωνσταντίνα Κεφαλά νίκησαν στο ταμπλό των “32” την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με 45/14 και στη συνέχεια στο ταμπλό των “16” ηττήθηκαν από την ομάδα της Ουγγαρίας με 45/28.

Στον πρώτο αγώνα κατάταξης για την διεκδίκηση των θέσεων 9-12 οι Ελληνίδες ηττήθηκαν 45/40 από την ομάδα της Ουκρανίας και πλέον θα αγωνιστούν με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στο ταμπλό των θέσεων 13-16.

Δίπλα στις δύο Εθνικές ομάδες ήταν οι προπονητές Νικολάι Ζαποροτσένκο, Γιώργος Τσουρούτας, Βασίλης Καλτσής και Κώστας Μανέτας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία