fbpx

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων στα Παγκόσμια Κύπελλα του Καΐρου και του Χαϊντενχάιμ

Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου

Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) κατέκτησε την 90η θέση ανάμεσα σε 172 αθλήτριες, στο Παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως γυναικών, που διεξάγεται στο Κάιρο.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος σημείωσε 3/3 νίκες/ήττες στη φάση των πουλ και πέρασε στο ταμπλό των “128”. Εκεί, νίκησε την Αμερικανίδα Κατερίνα Λουνγκ με 15/11 και πήρε θέση στην πίστα κόντρα στην Καναδή Τζέιν Κόλφιλντ με στόχο την τρίτη διαδοχική της πρόκριση σε κυρίως ταμπλό μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης.

Η Κοντοχριστοπούλου είχε αγωνιστεί ξανά κόντρα στην Καναδή στο Grand Prix του Τορίνου, για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό των “64” και είχε νικήσει 15-13. Η αντίπαλός της αυτή τη φορά κατάφερε όμως να πάρει την ρεβάνς νικώντας με 15/10.

Ο Σάββας Καββαδίας (ΠΑΟ) κατέκτησε την 180η θέση και ο Νίκος Τσώκας (ΟΞΙΦ) την 229η ανάμεσα σε 349 αθλητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας ανδρών, που διεξάγεται στο Χαϊντενχάιμ της Γερμανίας.

Στη φάση των πουλ ο Καββαδίας και ο Τσώκας σημείωσαν 4/2 και 3/3 νίκες/ήττες αντίστοιχα και προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των “256”.

Εκεί, ο Καββαδίας ηττήθηκε με 15/11 από τον Αυστριακό Γιαν Σούμαν και ο Τσώκας με 13/6 από τον Αιγύπτιο Αχμάντ Ελσοκαρί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία