fbpx

Ευρωπαϊκό Κ17: Στην 9η θέση η Εθνική ομάδα σπάθης εφήβων

Ευρωπαϊκό Κ17: Στην 9η θέση η Εθνική ομάδα σπάθης εφήβων

Οι Εθνικές μας ομάδες συνέχισαν τους αγώνες των ομαδικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17, που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη.

Η Εθνική ομάδα σπάθης εφήβων με τους Νίκο Περγάμαλη, Θωμά-Αβραάμ Γρόλλιο, Γιώργο Φραδέλλο και Αλέξανδρο Παπαδόπουλο πέρασε άνευ αγώνα το ταμπλό των “32” και αγωνίστηκε απευθείας στο ταμπλό των “16”.

Κόντρα στην ομάδα της Ισπανίας η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 45/29. Στους αγώνες κατάταξης που ακολούθησαν για τις θέσεις 9-16 οι Έλληνες κατά σειρά νίκησαν την Πολωνία με 45/39, την Τσεχία με 45/26 και το Αζερμπαϊτζάν με 45/40 και κατέκτησαν τελικά την 9η θέση στην Ευρώπη.

Από την άλλη, η Εθνική ομάδα ξίφους μονομαχίας νεανίδων με τις Νεφέλη Ρασπόπτση, Άννα Ραφαέλα Σαλαβούρα, Ναυσικά Δηημοσθένους και Ασπασία Καραμπάση αγωνίστηκε στο ταμπλό των “32” κόντρα στην ομάδα της Σλοβακίας και ηττήθηκε με 45/36. Οι Ελληνίδες κατέκτησαν την 18η θέση στην Ευρώπη.

Τέλος, η Εθνική ομάδα ξίφους ασκήσεως εφήβων με τους Αντώνη Γκούμα, Μιχαήλ Σταυράκη, Μαξιμιλιανό Χατζηγιάννη και Κωνσταντίνο Σταμέλλο αγωνίστηκε στο ταμπλό των “32 “και ηττήθηκε με 45/30 από την ομάδα της Λετονίας. Οι Έλληνες κατέκτησαν τη 19η θέση στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία