fbpx

Βαλκανικό U15: “Ασημένιοι” οι Νικόλας Μιχαηλίδης και Εμμανουέλα Ζησιμοπούλου – “Χάλκινος” ο Ανδρεάς Στανίτσας

Βαλκανικό U15: “Ασημένιοι” οι Νικόλας Μιχαηλίδης και Εμμανουέλα Ζησιμοπούλου – “Χάλκινος” ο Ανδρεάς Στανίτσας

Τη 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων δυσκολίας κατέκτησαν ο Νικόλας Μιχαηλίδης (ΕΟΣ Βόλου) και η Εμμανουέλα Ζησιμοπούλου (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης), το οποίο διοργανώθηκε στα Σκόπια στη Βόρεια Μακεδονία, στις 15/10.

Ο Μιχαηλίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην στην κατηγορία youth D, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του με 11 λύσεις, σε χρόνο 2 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα, συγκεντρώνοντας 11,5 πόντους, ενώ η Ζησιμοπούλου έφτασε στη 2η θέση στην κατηγορία youth B, έχοντας 8 λύσεις σε 0:47 δευτερόλεπτα, μαζεύοντας 8,1 πόντους.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ο Στανίτσας Ανδρέας (ΕΟΣ Κομοτηνής) στην κατηγορία Youth C, έχοντας 11 λύσεις σε χρόνο 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα, συγκεντρώνοντας 11,3 πόντους, ενώ για πολύ λίγο δεν ανέβηκε στο βάθρο ο Ζουλούμης Αναστάσιος, που είχε 11 λύσεις σε 1 λεπτό κα 1 λεπτό και 2 δευτερόλεπτα, μαζεύοντας 11,1 πόντους.

Στην κατηγορία youth B, λίγο πριν το βάθρο έφτασε και η Ζουλούμη Κωνσταντίνα, κατακτώντας την 4η θέση τελικά, με 7 λύσεις σε 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα, με 7 πόντους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αναρρίχηση Αγωνιστική