fbpx

Επιβεβαίωση Apexsports: Το Ντουμπάι θα έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν

Επιβεβαίωση Apexsports: Το Ντουμπάι θα έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν

Κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει το Apexsports εδώ και λίγο διάστημα εγγράφως, αλλά και μέσω του double team podcast ήρθε να επιβεβαιωθεί και από την Mundo Deportivo.

Σε αντίθεση με όσα διαβεβαίωναν μέχρι πρόσφατα οι κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ευρωλίγκα, το Ντουμπάι σίγουρα θα έχει ομάδα στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση την ερχόμενη σεζόν (2024/25).

Αυτό είναι το πρότζεκτ πάνω στο οποίο οποία εργάζονται οι υπεύθυνοι για το Ντουμπάι. Η διαπραγματευτική επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του Παναθηναϊκού , της Μπάγερν Μονάχου , της Μπαρταελόνα και της Φενερμπαχτσέ.

Το τελικό OK για το Ντουμπάι θα μπορούσε να δοθεί και στη συνάντηση των 13 ομάδων μετόχων της Ευρωλίγκας που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, Παούλιους Μοτεγιάουνας σε συνέντευξή του στο Basketnews, άνοιξε την πόρτα για την επικείμενη είσοδο του Ντουμπάι, κάτι που απέρριπτε μέχρι πριν από λίγους μήνες.

Όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο και έχει αφήσει κάθε σενάριο πιθανό χωρίς να έχει δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες.

Το Ντουμπάι, προσφέρει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ σε έξι χρόνια, κάτι που θα ήταν σημαντικό για τα ταμεία της Euroleague και των 13 συλλόγων – μετοχών της (Μπάρτσα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές ,Φενερμπαχτσέ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν).

Μάλιστα, η συμφωνία με το Ντουμπάι προβλέπει ότι καθένας από αυτούς τους 13 συλλόγους – μετόχους θα λαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε σεζόν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ