fbpx

Τακιανός: «Ξεχωριστό το ματς Κυπέλλου» – Καστρίτης: «Νέα πρόκληση για μας»

Τακιανός: «Ξεχωριστό το ματς Κυπέλλου» – Καστρίτης: «Νέα πρόκληση για μας»

Δεύτερη αναμέτρηση ΠΑΟΚ και Άρη έρχεται μέσα σε ελάχιστες ημέρες, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο Final 8, που γίνεται στο διάστημα 15 με 18/02, οι δύο κορυφαίες ομάδες συναντώνται την προσεχή Πέμπτη (15/2, 21:00) στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης, ενώ προηγήθηκε ο χτεσινός αγώνας τους για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός δήλωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου ότι πρώτα απ’ όλα θέλει την ομάδα του έτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά. «Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν κάτι ξεχωριστό. Σημαντικό ότι θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων, σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, κάτω από την διαδικασία που ελπίζω να λείψουν παρατράγουδα. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του τουρνουά», τόνισε  Τακιανός και  πρόσθεσε: «Παίζουμε με τον Άρη, που παίξαμε και στο πρωτάθλημα. Σε 3 μέρες θα παίξουμε πάλι. Δεν το κάνει ξεχωριστό αυτό. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι έτσι κι αλλιώς, αλλά είναι διαφορετικές οι διοργανώσεις. Ο χαρακτήρας των νοκ-άουτ το κάνει ιδιαίτερο το Κύπελλο. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σε αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι για να συνεχίσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου”.

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης σημείωσε: «Σίγουρα υπάρχει κόπωση όσο πηγαίνουμε προς τη διακοπή. Νομίζω ότι πρώτα και κύρια στο μυαλό είναι ότι είμαστε χαρούμενοι σε προπονήσεις και αγώνες. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εμείς και έτσι θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε αυτή την διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουμε μία πρόκληση κόντρα στον ΠΑΟΚ σε διαφορετικό αγώνα από τον τελευταίο. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης».

Οι δηλώσεις του Μαργαρίτη και του Τολιόπουλου

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Final Eight. To ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ παλιά ήταν γιορτή για όλη την πόλη. Και φέτος και όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ είναι όμως ένα ματς που παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος», τόνισε ο Μαργαρίτης του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη του χθεσινού παιχνιδιού. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε υγεία».

Ο Τολιόπουλος του Άρη περιμένει ένα ματς και μία διοργάνωση-γιορτή για το μπάσκετ. «Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι ότι είμαστε σε όμορφη διοργάνωση και να το απολαύσουν αυτό, γιατί πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπροστά μας. Θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Ελπίζω να είναι μία γιορτή για το μπάσκετ και να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ