fbpx

Μπαρτζώκας: «Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό, έχει υψηλό κίνητρο»

Ολυμπιακός - Περιστέρι στο Final-8

Στην τοποθέτησή του για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φετινό Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να κοιτάζουν μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι.

«Για τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες: Για όλες τις ομάδες είναι το ίδιο. Εμείς δεν έχουμε τόσο ευρύ ορίζοντα για το τουρνουά. Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, που είναι πολύ δυνατό και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και μετά θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πρέπει να πας και να σκεφτείς τρία παιχνίδια, μόνοι οι προπονητές και οι βοηθοί ετοιμάζουν το σκάουτ όλων των πιθανών ομάδων. Αλλά οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι.

Η Κρήτη μας δημιουργεί πάντα ένα ευχάριστο συναίσθημα, τις δυο τελευταίες διοργανώσεις τις κερδίσαμε εκεί. Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό, έχει υψηλό κίνητρο και έτσι πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε την διοργάνωση, είναι μια φανταστική πόλη το Ηράκλειο, έχει πολλές ομορφιές ωραία εστιατόρια και πιστεύω ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την άλλη, ο Κώστας Παπανικολάου, είπε: «Να ευχηθώ με την σειρά μου να έχουμε μια καλή διοργάνωση, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η υγεία όπως ανέφερε και ο κόουτς Ζούρος αλλά και ο Σπανούλης είναι πάνω από όλα. Οι εικόνες που θα μείνουν μετά το τουρνουά εύχομαι να είναι μόνο όμορφες. Δεν υπάρχει στην ζωή ενός αθλητή που να θεωρεί ένα τρόπαιο αμελητέο. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, για αυτό παίζουμε για να κερδίσουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε στόχους και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, θα παλέψουμε για αυτό, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν υπάρχει φαβορί, πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε αντίπαλο με σεβασμό, ωστέ να μπορέσεις να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Εμείς θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει γερές βάσεις και κανόνες, οπότε δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ. Ξέρουμε τι θέλουμε, ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε σαν οργανισμός.

Αυτό που θα πω στους παίκτες μου να είναι περήφανοι, να τα δώσουν όλα και να τα δώσουν όλα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους. Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το ξέρουμε αυτό, ας μην γελιόμαστε. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Θέλω να χαιρετήσω την ενέργεια της ΕΟΚ να γίνουν μαζί οι τελικοί Ανδρών και Γυναικών και τη συνέντευξη Τύπου. Αυτό είναι κάτι που βοηθάει την ελληνική πραγματικότητα και κοινωνικά και αθλητικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ