fbpx

Ντουράντ: «Για τους φιλάθλους είμαστε ζώα σε τσίρκο»

Ντουράντ: «Για τους φιλάθλους είμαστε ζώα σε τσίρκο»

Πριν από το παιχνίδι των Σανς με τους Μάβερικς, ο Κέβιν Ντουράντ αντιμετώπισε μια οπαδό που τον αποκάλεσε “σκ…λα”, ζητώντας από αυτήν να του δώσει εξηγήσεις.

Αν και δεν ζήτησε να τη διώξουν από το γήπεδο, μετά το παιχνίδι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το περιστατικό και για τη γενικότερη συμπεριφορά των οπαδών του NBA, η οποία έχει ξεφύγει.

«Είναι σαν να μην μας βλέπουν σαν ανθρώπους μερικές φορές, οπότε όταν έχεις την ευκαιρία να κάνεις σαφές σε κάποιον για το πώς αισθάνεσαι πολύ γρήγορα, τότε κάνουν πίσω», δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ για το περιστατικό που βίωσε και συνέχισε:

«Βλέπετε, για αυτούς είμαστε ζώα σε τσίρκο. Είμαστε διασκεδαστές, δεν είμαστε αληθινοί άνθρωποι. Το καταλαβαίνω. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βρεθούν κοντά στα ζώα στον ζωολογικό κήπο, το κάνουν κιόλας. Όταν μας πλησιάζουν όμως, καταλαβαίνουν ότι είμαστε άνθρωποι κι εμείς. Και πρέπει να μας συμπεριφέρονται έτσι.

Θα μπορούσα να πετάξω εκτός γηπέδου αυτούς τους ανθρώπους. Μόλις με είχαν αποκαλέσει σκ..λα. Δεν με πλήγωσαν. Δεν προσπάθησαν να με βλάψουν σωματικά. Αλλά ήθελα να μείνουν και να τους κάνω να σκεφτούν αυτό που έκαναν».

Κλείνοντας, ο Ντουράντ ανέφερε κάτι ακόμα: «Με αποκάλεσαν σκ…λα ενώ έμπαινα στο παρκέ και ήμουν πλάτη. Ο κόσμος το κάνει αυτό, με φωνάζει δειλό, σκ…λα όταν είμαι γυρισμένος πλάτη.

Δεν υπήρχε πολύς κόσμος γύρω τους όμως σήμερα. Ξέρω ότι δεν τα εννοούν αυτά όλοι αυτοί και δεν θα τους πετάξω έξω, επειδή έχουν πληρώσει για αυτά τα εισιτήρια, έχουν πιει μερικά ποτά. Αλλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να τραβήξουν την προσοχή μου από το να με βρίσουν.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε ένα τέτοιο σκηνικό. Θα χαλάσει όλα αυτά που έχω χτίσει. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να μιλάς στον κόσμο, να τραβήξεις την προσοχή του, να πιάσεις κουβέντα από το να τον βρίσεις. Θα μπορούσα και τώρα να τους πετάξω έξω, να τους απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο για καιρό, αλλά ήθελα να με δουν να παίζω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ