fbpx

Επιστρέφει στο Vendetta Fight Nights ο Αχιλλέας Καραπιπέρης

Επιστρέφει στο Vendetta Fight Nights ο Αχιλλέας Καραπιπέρης

Στην Ουγγαρία και στην AUDI Arena που βρίσκεται στην πόλη Γκιόρ θα πραγματοποιηθεί το επόμενο event του Vendetta Fight Nights. Εκεί θα δώσει το παρών για ακόμα μια φορά ο Αχιλλέας Καραπιπέρης, γνώριμος πλέον στις διοργανώσεις του Vendetta.

Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει μέσα στην έδρα του τον Dávid Kinhefner, έναν σκληρό και έμπειρο αθλητή με τον αγώνα να είναι με όρους K1.

Έχοντας πάντα στο πλευρό του τον εξαιρετικό προπονητή Νίκο Κρητικό, ο Αχιλλέας έχει μια σταθερά ανοδική αγωνιστική απόδοση, πράγμα που απέδειξε και στον πρόσφατο αγώνα του στο Vendetta Fight Nights 37 με τον Ουκρανό Yulian Pozdniakov. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το φανερώνει και η συχνότητα που τον βλέπουμε να αγωνίζεται.

Η συνεργασία του αθλητή με τον promoter Γιώργο Περγιάλη που είναι ο υπεύθυνος για τον αγώνα του Καραπιπέρη στην Ουγγαρία, του έχει φέρει αρκετές διεθνείς μονομαχίες κάτι που αξίζει και με το παραπάνω. Ο Γιώργος Περγιάλης διατηρεί άριστες σχέσεις και με αυτό με το promotion, εδώ και χρόνια, όπως και τα περισσότερα στην Ευρώπη

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και τον περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Dávid Kinhefner – Αχιλλέας Καραπιπέρης

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ