fbpx

Μνατσακανιάν VS Παροτσίδης ακόμα ένας top αγώνας για το SPARTANS NIGHT IV

Μνατσακανιάν VS Παροτσίδης ακόμα ένας top αγώνας για το SPARTANS NIGHT IV

Το promotion του SPARTANS NIGHT IV και οι Γιώργος Χαλκίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος ανακοίνωσαν έναν ακόμα αγώνα κορυφής!

Ο Χρήστος-Εδουάρδος Μνατσακαιάν ο 25 χρόνος αθλητής από την Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Sargis Petrosyan με 150+ ερασιτεχνικούς αγώνες και επαγγελματικό ρεκόρ 8/1/0. Τίτλοι WKF National Champion 2019, Iceman Fight Show 2019, WFMA Champion 2022. Έρχεται στην Αθήνα στις 20 Απριλίου για το SPARTANS NIGHT IV. Απέναντί του θα βρεί…

Τον απόλυτο πρωταθλητή και μέλος της Εθνικής ομάδας ΠΟΚ (WAKO) στα 75 κιλά Παροτσίδη Θεόφιλο από το (Mr. K.O.) του Παντελή Τζαφέρη. Τίτλοι… 9φορες πρωταθλητής Ελλάδος στο Κ1 – 75kg, 7 φορές 1η θέση στο Athens challenge, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 στα Σκόπια, WΑΚΟ Junior World Championship 2016 3η θέση. Συνολικά στην σπουδαία καριέρα του έχει 139αγωνες 124 Νίκες 15 Ήττες.

Πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο έμπειρους αθλητές του Βορρά και Νότου. Φυσικά στην main card της βραδιάς με όρους Κ1. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν live σε 200+ χώρες από την παγκόσμια πλατφόρμα DAZN, PRIME FIGHT, FIGHT BOX, FIGHT +.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ