fbpx

Spartan’s Night IV: Η προδιαγεγραμμένη επιτυχία ενός ακόμα event από Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο

Spartan's Night IV: Η προδιαγραμμένη επιτυχία ενός ακόμα event από τους Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο 4ο event του SPARTAN’S NIGHT. Η διοργάνωση δύο ανθρώπων με όραμα και στόχους, που δουλεύουν ανελλιπώς ώστε να εξελίξουν και να βελτιώσουν κάθε τι που είναι εφικτό. Το φοβερό δίδυμο Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου έκανε πάλι το θαύμα του.

Όλα ξεκίνησαν μία μέρα πριν στο Dekelia Hotel στο Τατόι όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και η ζύγιση των αθλητών. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία μέσα από την κάμερα του RINGsports και το κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Η ομάδα μας (RINGsports, Δυναμικά Apex Sports) βρέθηκε στο κλειστό της Ζωφριάς και παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες, μεταφέροντάς σας σε ζωντανή ροή όλα τα αποτελέσματα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, αφού αφήσαμε μερικές μέρες για να περάσει κάπως από πάνω μας το συναίσθημα του ενθουσιασμού που μας είχε κυριέψει, να γράψουμε το πως ζήσαμε τη μεγάλη βραδιά του SPARTAN’S NIGHT IV.

Το φετινό event είχε από την αρχή δώσει σε όλους το στίγμα για την μεγάλη επιτυχία που εν τέλει ήρθε, αφού για πρώτη φορά το promotion του SPARTAN’S NIGHT συνεργάστηκε με το KOK Fights. Αποτέλεσμα; Όλοι οι αγώνες της main card να μεταδοθούν LIVE από την παγκόσμια πλατφόρμα DAZN και τα prelims από την πλατφόρμα PRIME FIGHT σε πάνω από 200 χώρες.

Ο χώρος του event, γνωστός πλέον από τις διοργανώσεις του SPARTAN’S NIGHT, αφού το κλειστό της Ζωφριάς έχει γίνει συνώνυμο με τις αξέχαστες βραδιές που μας έχει χαρίσει το promotion στο παρελθόν. Ένα γήπεδο μπάσκετ που γέμισε από νωρίς, με το κοινό να τιμά με την παρουσία του τη διοργάνωση, δίνοντας με τον παλμό του ώθηση στους αθλητές από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το γήπεδο γέμισε με μόλις 15 παιχνίδια στην κάρτα. Ένας αριθμός αγώνων που αν προσεχτούν σε ποιότητα είναι αρκετοί για ένα μεγάλο event, όχι όμως τόσοι όσοι χρειάζονται για να γεμίσει ένα γήπεδο πάνω από 2000 θέσεων. Ήταν ένα στοίχημα που κέρδισε το promotion του SPARTAN’S NIGHT, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν ποιότητα και όχι “κουραστική” ποσότητα.

Μέσα στο χώρο του event, από τα αποδυτήρια μέχρι και το χώρο που διεξάγονταν οι αγώνες, ήταν όλα τόσο προσεγμένα και σωστά διαμορφωμένα που κάθε φορά μας μένει η αίσθηση ότι αυτό το γήπεδο είναι φτιαγμένο για να φιλοξενεί βραδιές σαν αυτές του SPARTAN’S NIGHT.

Όλα και όλοι στη θέση τους και στις 18:00 χτυπάει το πρώτο καμπανάκι. Οι αγώνες ξεκινούν χωρίς καμία καθυστέρηση και η γεμάτη ταλέντο κάρτα της βραδιάς έβαλε μπρος για ένα μαχητικό ταξίδι που διήρκησε κάτι παραπάνω από 4,5 ώρες.

Οι αθλητές από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο είχαν πάθος που ξεχείλιζε μιας και μιλάμε για αθλητές A’ class και στα pre games και στην main card. Σχεδόν όλοι με μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια κάρτα υπερπλήρης με την επιλογή των αθλητών να γίνεται πολύ προσεκτικά από τους διοργανωτές.

Ειδικότερα στις τέσσερις διεθνείς μονομαχίες της βραδιάς χορτάσαμε θέαμα καθώς Μακράκης, Καγκελίδης, Γιακουμής και Κακουμπάβας έγιναν “ο φόβος και ο τρόμος” των αντιπάλων τους.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και να διαβάσετε σχόλια για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, πατώντας εδώ.

Η κορυφαία ομάδα διαιτησίας των αγώνων έκανε εξαιρετική δουλειά. Δε θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά μιας και μιλάμε για μια ομάδα με πολύ εμπειρία σε ερασιτεχνικές αλλά και επαγγελματικές διοργανώσεις. Η ομάδα αποτελούταν από τον υπεύθυνο Θοδωρή Θεοδωρακάκο και τους Αλέξανδρο Πελεκάνο, Χρήστο Ζαχαρίου, Αλέξανδρο Χρήστου και Γιώργο Μαλλά. Πάντα αμερόληπτοι και εγγύηση στο έργο που προσφέρουν.

Ο πολύπειρος γιατρός Δημήτρης Μπακιρτζής (όπως πάντα) πανταχού παρών. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει, η εμπειρία του μίλησε από μόνη της. Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο… Σου δίνει πάντα μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς όταν τον βλέπεις να αναλαμβάνει περιστατικό.

Οι cutmen δούλευαν αδιάλειπτα τόσο στα αποδυτήρια με το επαγγελματικό δέσιμο των χεριών των αθλητών όσο και στο ρινγκ, προσφέροντας την πολύτιμη υποστήριξή τους στα διαλείμματα μεταξύ των γύρων.

Μουσική, φώτα, καπνοί, χορεύτριες, μεγάλος διάδρομος για την είσοδο των αθλητών, βίντεο-παρουσίαση για τους αθλητές στο τεράστιο video wall. Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη του. Η είσοδος του κάθε αθλητή στο ρινγκ έμοιαζε ένα ολιγόλεπτο πάρτι.

Ένα από τα ωραία της βραδιάς, που μπορεί για το εξωτερικό να είναι σύνηθες αλλά στην Ελλάδα το συναντάς από σπάνια έως ποτέ, ήταν η ομάδα που έκανε το μοντάζ και μπορούσαν οι θεατές στα διαλλείματα μεταξύ των γύρων να παρακολουθούν στο video wall τα καλύτερα στιγμιότυπα του γύρου που μόλις είχε τελειώσει. Αυτό, εκτός από το ότι κράταγε το κοινό σε εγρήγορση, έδινε και μια δεύτερη ευκαιρία να δουν όλοι πιο καθαρά τα όσα διαδραματίστηκαν στον γύρο.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες για αυτή τη βραδιά. Είναι από τις ελληνικές διοργανώσεις “παράδειγμα προ μίμηση” που φτάνει και αγγίζει άνετα μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Η σταθερή στήριξη του κόσμου προς το SPARTAN’S NIGHT μόνο τυχαία δεν είναι. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα του να είσαι σίγουρος/η ότι αυτό που είδες φέτος, του χρόνου θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο. Γιατί αυτό είναι που σε φτάνει στην κορυφή. Η συνεχής δίψα για βελτίωση, η αναγνώριση και η επίλυση στο ό,τι δεν λειτούργησε σωστά και η αδιάκοπη εξέλιξη του προϊόντος που υπηρετείς.

Συγχαρητήρια σε όσους ήταν μέρος αυτής της φανταστικής βραδιάς και όπως κάθε χρόνο περιμένουμε το επόμενο event με μεγάλη ανυπομονησία. Το RINGsports και τα Δυναμικά Apex Sports θα βρίσκονται εκεί στηρίζοντας την τεράστια αυτή προσπάθεια.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ