fbpx

O Conor McGregor επιστρέφει στο UFC 303 με αντίπαλο τον Michael Chandler

O Conor McGregor επιστρέφει στο UFC 303 με αντίπαλο τον Michael Chandler

Ο πρόεδρος του UFC Dana White ανακοίνωσε την επιστροφή του Conor McGregor σε μια συνέντευξη Τύπου μετά το UFC 300. Ο Ιρλανδός μαχητής, πάλαι ποτέ πρωταθλητής του UFC, είναι εκτός δράσης από τότε που έχασε από τον Dustin Poirier το 2021. Τώρα όμως είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του. Θα αγωνιστεί στο UFC 303 στις 29 Ιουνίου εναντίον του Michael Chandler.

Ο αγώνας τερματίζει τις πολυετείς εικασίες για την επιστροφή του McGregor, αφότου έχασε από τον Dustin Poirier, ο οποίος κατέληξε σε σπασμένο πόδι για τον Ιρλανδό.

Ο αγώνας του McGregor και του Chandler φημολογείται εδώ και καιρό, από όταν οι δυο τους συμμετείχαν στη σειρά Ultimate Fighter.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του UFC White επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας έκλεισε  για τις 29 Ιουνίου, με την αναμέτρηση να γίνεται  στα 77 κιλά και διαρκείς 5 γύρων.

«Δεν είναι ότι το δουλεύαμε για πολύ καιρό», είπε ο White. «Υπάρχουν πολλά  που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το timing. Ο Chandler ήταν έτοιμος, αλλά ο Conor όχι. Μιλήσαμε για αυτό σε μια από τις συνεντεύξεις τύπου πρόσφατα, είχε πολλές υποχρεώσεις που είχε να αντιμετωπίσει. Τώρα όμως όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες