fbpx

Α1 Γυναικών: Με νίκες ολοκλήρωσαν ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Άρτας, Καματερό και Πυλαία- Το πανόραμα

Α1 Γυναικών: Με νίκες ολοκλήρωσαν ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Άρτας, Καματερό και Πυλαία- Το πανόραμα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 18η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα και ΠΑΟΚ και ΟΦΝΙ να είναι αυτό που ξεχώρισε.

Στην πρώτη του ήττα υποχρέωσε τον ΟΦ Νέας Ιωνίας ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 21-18 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα. Παρά τη νίκη των Θεσσαλονικέων, η Νέα Ιωνία παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας. Ο ΠΑΟΚ, που τερματίζει δεύτερος, στους ημιτελικούς θα αναμετρηθεί με την Πυλαία.

Με νίκη επί του Πανοράματος, με σκορ 35-30, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών η Πυλαία.

Στο κλειστό του Καματερού έβαλαν τέλος στην αγωνιστική δράση τους για την φετινή σεζόν ο τοπικός ΓΑΣ και ο ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 γυναικών η ομάδα του Καματερού επικράτησε με 24-22 και πήρε την 7η θέση στην τελική κατάταξη, ενώ ο Κορυδαλλός τερμάτισε όγδοος και έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Στο κλειστό των Βασιλικών η Αναγέννηση Άρτας πήρε τη νίκη επί του Ορφέα Σουρωτής με 20-31 και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΑΕΠ Πανόραμα 35-30

ΓΑΣ Καματερού- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού 24-22

ΠΑΟΚ-ΟΦ Νέας Ιωνίας 21-18

Ορφέας Σουρωτής- Αναγέννηση Άρτας 20-31

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)

Νέα Ιωνία 34 –Πλέι οφ–

ΠΑΟΚ 32 –Πλέι οφ–

ΑΕΣΧ Πυλαίας 28 –Πλέι οφ–

Αναγέννηση Άρτας 22 –Πλέι οφ–


Πανόραμα 18

ΑΕΚ 18

ΓΑΣ Καματερού 16

ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού 6


Ορφέας Σουρωτής 6 –ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ-—

Φίλιππος Βέροιας -2 –-ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ-—

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ