fbpx

Χαλκίδης στο ApexSports.gr: «Περήφανος για αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον»

Χαλκίδης στο ApexSports.gr: «Περήφανος για αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 3ο Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών της ιστορίας του σε ισάριθμους τελικούς, επικρατώντας του αξιόμαχου Δούκα με 28-27 στην παράταση.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Γιώργος Χαλκίδης, μίλησε στο ApexSports.gr και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του Δούκα έδωσαν την ψυχή τους σε όλη τη διάρκεια του τελικού με τους “ερυθρόλευκους”.

«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου. Καταφέραμε και χθες στην παράταση να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από τη δική μας ομάδα η οποία είναι αμιγώς Ελληνική, με έφηβους και νέους. Για αυτό το λόγο είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, τα οποία έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους. Νομίζω σήμερα είναι κερδισμένη η εθνική ομάδα η οποία έχει έφηβους και νέους από τον Δούκα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Όταν ρωτήθηκε τι είπε στους αθλητές του πριν τον μεγάλο τελικό, σημείωσε: «Ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, είναι δυνατοί και έχουν πολλές δυνατότητες. Το πιστέψαμε μέσα στο παιχνίδι, το βγάλαμε στην άμυνα μας, στα τρεξίματα μας και νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πάρα πολύ μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ