fbpx

Αλβανός: «Είπα στους παίκτες μου ότι δε θα φύγουμε χωρίς το πρωτάθλημα» (vid)

Αλβανός: «Είπα στους παίκτες μου ότι δε θα φύγουμε χωρίς το πρωτάθλημα» (vid)

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Αλέξης Αλβανός στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του apexsports.gr, όπου ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια όλης της χρονιάς, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλού καινούριους παίκτες, με 12 νέες μεταγραφές, ήθελε χρόνο η ομάδα να δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Άξιος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, πολύ μεγάλοι αγώνες, συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Σίγουρα σε τέτοιους τελικούς δε μπορείς να ξέρεις ποιος θα είναι ο νικητής. Αλλά όπως είπα και στην ομάδα μου, εδώ μέσα (σ.σ στην έδρα της ΑΕΚ) δεν έχουμε χάσει παιχνίδι και δε θα φύγουμε χωρίς το πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες. Τους ευχαριστώ πραγματικά γιατί ήταν μια χρονιά η οποία ξεκίνησε δύσκολα και σιγά- σιγά βρίσκαμε τους ρυθμούς, είχαμε εμπιστοσύνη και τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά.

Όσο για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα και τι σημαίνει αυτή η κατάκτηση, πρόσθεσε: «Ήταν μαγικός ο κόσμος, είναι πάντα δίπλα μας. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που ήταν στρατιώτες και ανταπεξήλθαν σε δυσκολίες όλοι τους. Τους ευχαριστώ και για τη στήριξη που μου έδειξαν στην πρώτη μου χρονιά ως προπονητής. Και το διοικητικό επιτελείο που στήριξε αυτή την προσπάθεια και μου εμπιστεύτηκε την ομάδα, όπως και στο δικό μου επιτελείο. Η επιτυχία και η χαρά μοιράζεται σε όλους τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ και την οικογένειά μου και τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ