fbpx

Ηλιόπουλος στο ApexSports.gr: «Ο κόσμος ήταν απίστευτος, δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου αυτό»

Ηλιόπουλος στο ApexSports.gr: «Ο κόσμος ήταν απίστευτος, δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου αυτό»

Η ΑΕΚ επικράτησε 27-22 τou Ολυμπιακoύ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον 5ο τελικό της Handball Premier και με 3-2 νίκες κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έφτασε στον τίτλο που είναι συνολικά ο 10ος στην ιστορία του τμήματος, αφού έχουν προηγηθεί 4 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και ένα ευρωπαϊκό.

Μετά την αναμέτρηση, ο Θέμης Ηλιόπουλος, μίλησε στο ApexSports.gr για τη νίκη-τίτλο με την ΑΕΚ, λέγοντας τα εξής: «Ο κόσμος ήταν απίστευτος, δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου αυτό. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και φωνάζαν για εμάς όλη την ώρα, ακόμα και όταν δεν πήγαινε καλά τίποτα. Μια πολύ συναισθηματική σειρά τελικών έφτασε στο τέλος της, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πραγματικά. Από εκεί και πέρα εμείς δείξαμε χαρακτήρα, βρήκαμε ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, τίποτα άλλο!».

Στην ερώτηση πως επανήλθαν τα πράγματα όταν μπήκε μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία “τιμωρεί” τα λάθη που κάνουμε, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τέτοιες ομάδες. Η αλήθεια είναι πως μελετήσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε ψυχραιμία, παίξαμε λίγο πιο αργά και με αυτόν τον τρόπο βρήκαμε τις λύσεις για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ