fbpx

Λέμος στο ApexSports.gr: «Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα»

Λέμος στο ApexSports.gr: «Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα»

Η ΑΕΚ πανηγύρισε το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στο χάντμπολ ανδρών, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με σκορ 27-22.

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού, μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέμος που πέτυχε κομβικά γκολ στο παιχνίδι, έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μετά την αναμέτρηση, που έδωσε τη νίκη-τίτλο στους “κιτρινόμαυρους” ο Πάτρικ Λέμος, μίλησε στο ApexSports.gr, τονίζοντας την χαρά του για το τρόπαιο, ενώ δεν παρέληψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που γέμισε την “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

«Δώσαμε ένα “σκληρό” παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν εξαιρετικός αντίπαλος σε όλη τη σειρά των τελικών, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, όμως πάντα στο τέλος ο καλύτερος κερδίζει. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου που καταφέραμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα», είπε ο Βραζιλιάνος διεθνής.

Για τον κόσμο, ανέφερε: «Σίγουρα μας βοήθησε ο κόσμος που ήταν πραγματικά εξαιρετικός και δύναμη μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού μας εμψύχωνε με τη φωνή του, όχι μόνο σε αυτό το ματς, άλλα όλη τη χρονιά. Νομίζω τους το ανταποδώσαμε με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ