fbpx

Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Δούκα ο Μυλωνάς!

Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Δούκα ο Μυλωνάς!

Σε μια ηχηρή μεταγραφή προχώρησε ο ΑΣΕ Δούκα που έκανε δικό του τον Διεθνή περιφερειακό, Χρήστο Μυλωνά (1995, 1.90μ.), ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΔ αναφέρει: «Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Διεθνή περιφεριακού, Χρήστου Μυλωνά (1995, 1.90μ.).

Γεννημένος σκόρερ, έξυπνος και συνάμα δυναμικός παίκτης, ο 28χρονος αθλητής επιστρέφει στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων πιο ώριμος αγωνιστικά για να αποτελέσει τον «μπόμπερ» των «μπλε» στο πρωτάθλημα της προσεχούς σεζόν (2023-2024)!

Η απόφαση του να αφήσει πίσω του τη Δρέσδη και το Γερμανικό πρωτάθλημα άνοιξε ουσιαστικά τον κύκλο των επαφών με τους διοικούντες του ΑΣΕΔ. Ο ίδιος μπορεί να είχε πολύ καλές προτάσεις ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει σε ένα γνώριμο και αγαπημένο περιβάλλον.

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Χρήστος Μυλωνάς μίλησε για την απόφαση του να ενταχθεί στο ρόστερ του Δούκα και να αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Handball Premier. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στην ομάδα του ΑΣΕΔ. Τόσο οι άρτιες σχέσεις που έχουμε με τους προπονητές της ομάδας Γιώργο Χαλκίδη, Στάθη Ζαμπούνη όσο και με τους διοικούντες του σωματείου Γρηγόρη Χατσατουριάν , Κωνσταντίνο Αλεξίου καθώς επίσης και ότι η ομάδα κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα έκαναν την επιστροφή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετά ομαλή. Το εξαιρετικό περιβάλλον, η όρεξη για δουλειά που υπάρχει από τους νεαρούς αθλητές της ομάδας αλλά και η θέληση να ανεβεί ακόμα ένα σκαλοπάτι την φετινή σεζόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου».

Για την πρόκριση της Εθνικής Νέων στο Euro 2024, ο περιφερειακός άσσος, δήλωσε: «Η περσινή σεζόν δεν κύλησε ομαλά σε συλλογικό επίπεδο καθώς ταλαιπωρήθηκα για μεγάλα χρονικά διαστήματα από τραυματισμούς. Παρόλα αυτά η πρόκριση σε μία μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα ήταν ο πολυπόθητος στόχος των τελευταίων ετών και καταφέραμε για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος μας να πάρουμε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2024 στην Γερμανία. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην πηγή τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν είχαμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε πλήρως στις απαιτήσεις των προκριματικών έτσι ώστε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. Η επιστροφή μου στην Ελλάδα συνδέεται άμεσα με τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας. Θέλω να είμαι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τόσο αθλητικά όσο και ψυχολογικά για να βοηθήσω στα μέγιστα την Εθνική μας. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να διακόψω την συνεργασία μου με την ομάδα του Elbflorenz Dresden και να μεταβώ στον ΑΣΕ Δούκα».

Για τον κόσμο του Δούκα: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά μπροστά στους μικρούς αλλά και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας που είναι πάντα στο πλευρό της, στο σπίτι του ΑΣΕΔ, στο Δαϊς!».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ