fbpx

Το προπονητικό επιτελείο του ΑΣΕ Δούκα για τη νέα σεζόν

Το προπονητικό επιτελείο του ΑΣΕ Δούκα για τη νέα σεζόν

Το προπονητικό επιτελείο του για την ομάδα των ανδρών, των εφήβων, των παίδων και των παμπαίδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2023-24) ανακοίνωσε ο ΑΣΕ Δούκας, καθώς και τους ανθρώπους που θα στελεχώνουν το κάθε τμήμα.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕ Δούκα:

«Ο Δούκας «θωρακίζεται» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και με ένα «δυνατό» προπονητικό επιτελείο είναι έτοιμος για νέες διακρίσεις. Για μία ακόμη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ο Γιώργος Χαλκίδης ο οποίος θα έχει στο πλευρό του, ως άμεσο συνεργάτη, τον Στάθη Ζαμπούνη.

Οι δύο τους σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του τμήματος «επένδυσαν» και φέτος σε ένα νεανικό σχήμα αθλητών με «πινελιές» έμπειρων αθλητών με στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Handball Premier για τη σεζόν 2023-2024.

Το προπονητικό «κυρίως πιάτο» έρχεται όμως στα αγωνιστικά τμήματα παίδων-εφήβων και στις ακαδημίες. Λένε ότι «συνταγή» δοκιμασμένη δεν αλλάζει για αυτό και στον ΑΣΕΔ, τα στελέχη του τμήματος επέλεξαν να πορευτούν με ένα δυνατό προπονητικό team.

Ο Κώστας Τσαβδαρίδης παραμένει επικεφαλής των τμημάτων υποδομών. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ακαδημία, τα αγωνιστικά τμήματα παίδων-εφήβων και την πρώτη ομάδα και θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Γιώργο Χαλκίδη.

Η διοίκηση του Συλλόγου δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ανάδειξη νέων ταλέντων, αλλά και την προώθησή τους στην πρώτη ομάδα, με τον Κώστα Τσαβδαρίδη, στην πολύχρονη προπονητική του καριέρα να έχει αναδείξει πολλούς αθλητές του ΑΣΕΔ. Ο ίδιος όμως θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στην παιδική ομάδα του Δούκα στην οποία θα παραμείνει προπονητής με στόχο νέες διακρίσεις και μετάλλια.

Τους έφηβους θα συνεχίσει να την προπονεί ο Δήμος Σαμαράς, ο οποίος θα παραμείνει στον Σύλλογο για μια ακόμα χρόνια ενώ αναλαμβάνει και το τμήμα των Παμπαίδων Α’. Τα πρώτα προπονητικά βήματα θα κάνει όμως και ένα «δικό μας» παιδί. Ο λόγος για τον Ούρος Ζιβούλοβιτς που θα σταθεί στο πλευρό του Σαμαρά στο τμήμα των ΠΠΑ’.

Η Μαρία Τρομπέτα τώρα, θα καθοδηγεί τους Παμπαίδες Β’ και τα Μίνι – Προμίνι του Συλλόγου μας ενώ προπονητής τερματοφυλάκων σε όλα τα τμήματα θα είναι ο Πάρης Χαριτωνίδης. Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης των αθλητών, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, έχει αναλάβει ο γυμνασττής Πρόδρομος Προδρομίδης.

Τόσο τα αγωνιστικά τμήματα όσο και οι ακαδημίες θα στελεχωθούν από τους εφόρους οι οποίοι παρέχουν ουσιαστική βοήθεια στους προπονητές.

Ανδρική ομάδα: Χρήστος Κολεζάκης
Εφηβική ομάδα: Κώστας Δαλιούρης
Παιδική ομάδα: Χρήστος Κολεζάκης
Τμήμα Παμπαίδων Α’: Κώστας Γιάντσης

Γενικός Αρχηγός του τμήματος Χάντμπολ παραμένει ο Κωνσταντίνος Αλεξίου έχοντας στο πλευρό του στον ρόλο του team manager τον Ολυμπιονίκη, Γρηγόρη Χατσατουριάν ενώ επιχειρησιακός διευθυντής παραμένει ο Τάκης Κλεώπας.

Ο ΑΣΕ Δούκα είναι έτοιμος πλέον για να «χτίσει» τις νέες γενιές των πρωταθλητών διατηρώντας το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία.

Οι «μπλε» από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Συλλόγου στοχεύουν στην ανάπτυξη του αθλήματος για αυτό και οι κινήσεις τους στους προπονητές που επιλέγουν κάθε σεζόν είναι μεθοδικές και στοχευμένες. Ζητούμενο άλλωστε για τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κωστή Δούκα είναι η… διάρκεια και η συνεχής εξέλιξη προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ