fbpx

Ανακοίνωσε τον Αραπακόπουλο ο Δούκας

Ανακοίνωσε τον Αραπακόπουλο ο Δούκας

Την επιστροφή του Ανδρέα Αραπακόπουλου στις τάξεις της ομάδας του ανακοίνωσε ο ΑΣΕ Δούκας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πίβοτ, Ανδρέα Αραπακόπουλου (1994, 1.85μ). Η κίνηση αυτή προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ των «μπλε» αφού ο 29χρονος αθλητής έπειτα από έναν χρόνο «αποχής» από τα γήπεδα επιστρέφει σε γνώριμα «λημέρια» και έτοιμος για να ενισχύσει τόσο την αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και την επίθεση της.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος αγωνίστηκε στον ΑΣΕΔ για μια επταετία (2011-2018). Την επόμενη διετία (2018-2020) βρέθηκε στον Ολυμπιακό για να ακολουθήσει μια σεζόν στην ΑΕΚ και να επιστρέψει το 2021-2022 στους «ερυθρόλευκους».

Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Αραπακόπουλος μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην ενεργό δράση και τον ΑΣΕ Δούκα: «Για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να σταματήσω γιατί πλέον δεν μπορούσα να υποστηρίξω να παίζω σε επίπεδο πρωταθλητισμού είτε εθνικής ομάδας και υπήρχαν διάφορες καταστάσεις που με είχαν φθείρει και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από αυτό το κεφάλαιο. Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει η χαρά του παιχνιδιού και θέλω να ξαναμπώ στα γήπεδα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά συγκεκριμένα τα χρόνια που κάποιος έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό και θα ήθελα να τ αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία. Όσον αφορά στον Δούκα, είναι η ομάδα που έχω παίξει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου και μου είναι αρκετά οικείο και ευχάριστο το περιβάλλον και υπάρχουν άνθρωποι στο σύλλογο που τους εκτιμώ και τους σέβομαι».

Για τους στόχους του Δούκα ενόψει της νέας χρονιάς, ο έμπειρος πίβοτ δήλωσε: «Επειδή παρακολούθησα αρκετά την ομάδα πέρσι έχει στοιχεία που μου αρέσουν αρκετά, όπως ο ενθουσιαμός, η ταχύτητα και το ταλέντο και αυτά την οδήγησαν να μισό βήμα πριν την κατάκτηση του κυπέλλου. Υπάρχουν όμως και άλλα που θεωρώ ότι λείπουν όπως είναι η σταθερότητα, η οποία σαφώς και δικαιολογείται λόγω του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας. Έχοντας λοιπόν τις εμπειρίες της προηγούμενης χρονιάς πιστεύω και θέλω να υπάρξει μία μεγαλύτερη σταθερότητα τη νέα σεζόν. Όσον αφορά στους προσωπικούς μου στόχους, θα ήθελα να επανέλθω σε μία καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, διότι ένας χρόνος αποχής δεν είναι και λίγος και να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ την ομάδα.

Για την επιστροφή των «μπλε» στη φυσική τους έδρα: «Το Δαι΅ς είναι πραγματικά από τα πιο ωραία γήπεδα χάντμπολ στην Ελλάδα και πραγματικά πιστεύω ότι έλειπε και στον ΑΣΕΔ, αλλά και γενικότερα στο χώρο του χάντμπολ και ευελπιστώ να γίνει μία δύσκολη έδρα«.

Για τον κόσμο του Δούκα: «Πιστεύω τη φετινή σεζόν θα γεμίζει το γήπεδο και λόγω του νέου Δαΐς, αλλά και γενικότερα θεωρώ ότι η ομάδα έχει αποκτήσει αρκετούς φιλάθλους (τουλάχιστον αυτή την εικόνα έχω από την περσινή χρονιά). Θεωρώ ότι έχουμε παίξει αρκετά όμορφο χάντμπολ και πραγματικά θα χαρεί όποιος έρχεται να τη δει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ