fbpx

Γούσιος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε να ξεκινήσουμε με δύο νίκες»

Γούσιος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε να ξεκινήσουμε με δύο νίκες»

Ο Παναγιώτης Γούσιος, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Δράμας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier δήλωσε ότι δεν είναι και πάλι ευχαριστημένος απο την ομάδα του.

«Σίγουρα ήταν ένα νευρικό παιχνίδι, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά. Εμείς είχαμε μία έξτρα νευρικότητα εξαιτίας και του ανεπιτυχούς αποτελέσματος στην πρώτη αγωνιστική. Αυτή την εβδομάδα ταλαιπωρηθήκαμε με ιώσεις, δεν έχουμε καταφέρει από την αρχή της χρονιάς να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε να ξεκινήσουμε με δύο νίκες. Θα πρέπει να έρθουν θετικότερα αποτελέσματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως βάση κανονισμού, όταν μία ομάδα παίρνει την μπάλα 62-63 δευτερόλεπτα από τη λήξη του αγώνα, χωρίς να έχει εκδηλώσει καμία απειλή, και έχοντας μεσολαβήσει ένα τάιμ-άουτ, το παθητικό σηκώνεται στο 29:45, νομίζω είναι λάθος εφαρμογή του κανονισμού. Φανταστείτε ότι εγώ στο τάιμ-άουτ έδωσα οδηγίες και για την επίθεση, γιατί φαντάστηκα ότι ο χρόνος θα μοιραστεί», είπε ο Έλληνας προπονητής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ