fbpx

Handball Premier: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Handball Premier: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο (7/10)η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Στο Κιλκίς ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη νίκη του για φέτος κόντρα στο νεοφώτιστο ΓΑΣ που στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη με την ισοπαλία κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Eνδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στη Δράμα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Δούκα. Οι γηπεδούχοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά έχουν άλλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Δούκας έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με 2/2.

Στη Νάουσα ο Ζαφειράκης υποδέχεται τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι είναι η ευχάριστη έκπληξη της Handball Premier έχοντας το απόλυτο 2/2 και μάλιστα με μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, δείχνοντας πως είναι συμπαγής και άκρως επικίνδυνη. Ο Διομήδης από την άλλη πλευρά δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει έναν βαθμό στο Κιλκίς, ενώ έχασε από την ΑΕΚ στη Νέα Κίο.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ιωνικός μετά την ήττα στην Έδεσσα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Πυλαία που είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά απέναντι στον Ζαφειράκη έχασε δείχνοντας πολλές αδυναμίες.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Διομήδης Άργους
Ιωνικού 16:30, Ιωνικός Affidea- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΠΑΟΚ
Κραχτίδης 19:30, Bianco Monte Δράμα- ΑΣΕ Δούκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ