fbpx

Επιστολή ΕΣΧΑ σε Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού και ΓΓΑ

Επιστολή ΕΣΧΑ σε Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού και ΓΓΑ

Οι συνέπειες του κλεισίματος του ΟΑΚΑ λόγω της επικινδυνότητας του στεγάστρου είναι πολλές όσον αφορά στα σωματεία που χρησιμοποιούσαν τις αίθουσες του σταδίου.

Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που μένουν «άστεγοι» μετά την απόφαση αυτή κι έτσι, η Ένωση Χειροσφαίρισης Σωματείων Αττικής απευθύνθηκε τόσο στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, όσο και στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού προκειμένου να βρεθεί λύση για τους νέους χώρους που θα στεγαστούν τα σωματεία.

Η ενημέρωση της ΕΣΧΑ, αναφέρει:

Το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, σε σχέση με την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» που χρησιμοποιούσαν ως έδρα και ώρες προπονήσεων οι ομάδες του Χάντμπολ (ΑΕΚ, ΑΕ Χαλανδρίου, ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου), καθώς και τα Κλιμάκια της Ένωσης (U16 και U14 και U12 αγόρια-κορίτσια), αναφέρει σε επιστολή της η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Η ΕΣΧΑ ευχαριστεί για το άμεσο ενδιαφέρον από πλευράς του Υπουργείου Αθλητισμού, ώστε να βρεθεί λύση για την στέγαση των ομάδων σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που εποπτεύει η ΓΓΑ καθώς και σε Δημοτικές, τονίζοντας ότι ελπίζει σύντομα να βρεθεί λύση, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι ομάδες τις προπονήσεις τους.

Τέλος, η ΕΣΧΑ χαιρετίζει την πρόταση που έκανε στην σύσκεψη (1/10/2023) με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού και τις Ομοσπονδίες, σωματεία που πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, για την χρησιμοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ταεκβοντό και του Μπάντμιντον και για τις ανάγκες του αθλητισμού.

«Με ιδιαίτερη χαρά ακούσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση, στις 2/10/2023, να αναφέρει την πρόθεση που υπάρχει για συνεννόηση με την ΕΤΑΔ, ώστε να καταστεί δυνατόν να χρησιμοποιηθούν οι ανωτέρω Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και για Αθλητικές εκδηλώσεις και δράσεις. Ελπίζουμε αυτό να γίνει ώστε να βοηθηθεί ο αθλητισμός στην Αττική, που αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων σχετικά με τις εγκαταστάσεις» σημειώνει η ΕΣΧΑ στην ανακοίνωση της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ