fbpx

Έφυγε από την ΑΕΚ ο Σεϊρεκίδης και κλείνει στον ΠΑΟΚ

Έφυγε από την ΑΕΚ ο Σεϊρεκίδης και κλείνει στον ΠΑΟΚ

Έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει ΑΕΚ και Στέλιος Σεϊρεκίδης. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός αφήνει τον πάγκο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της «Ένωσης», και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ανυπέρβλητους και προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου. Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θέλησε να προχωρήσει στην ακόλουθη δήλωση στο “aek.gr”…

«Για ανυπέρβλητους και προσωπικούς λόγους, πρέπει να επιστρέψω στη φυσική μου έδρα στη Θεσσαλονίκη και να αποχωρήσω από την οικογένεια της ΑΕΚ. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, αλλά και τον Αθλητικό διευθυντή των τμημάτων χάντμπολ κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη, για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ομάδας, έστω και για τόσο μικρό διάστημα. Επίσης, ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχα όλο αυτό το διάστημα, τον έφορο της ομάδας, κ. Αντώνη Βασιλακάκη, καθώς και τις αθλήτριες της ομάδας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια για την ομάδα της ΑΕΚ».

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του e-handball, ο Σεϊρεκίδης αναμένεται να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Γούσιο στον πάγκο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα με τον «Δικέφαλο», το 2009 και το 2010.

Έχει διατελέσει προπονητής των “ασπρόμαυρων” την περίοδο 2004-2011, αλλά και τις σεζόν 2017-2019, κα αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη του θητεία. Το 2009 προκρίθηκε με τον ΠΑΟΚ στο EHF Champions League, ενώ αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος πρωταθλητής της κατηγορίας το 2016.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ