fbpx

«Σύρραξη» σε αγώνα γυναικείου χάντμπολ στη Σερβία (vid)

«Σύρραξη» σε αγώνα γυναικείου χάντμπολ στη Σερβία (vid)

Ένταση προκλήθηκε σε αγώνα του σέρβικου πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών, ανάμεσα στις Ραντνίτσκι και Μπέογκραντ, όταν σε μία επίθεση της γηπεδούχου ομάδας πιάστηκαν στα χέρια δύο παίκτριες, και αντάλλαξαν σπρωξιές και τραβήγματα.

Αυτή η αψιμαχία προκάλεσε έναν γενικευμένο καβγά και τη «σύρραξη» ανάμεσα σε όλες τις παίκτριες και τους πάγκους, ενώ όπως φαίνεται και από το βίντεο μπήκαν και ορισμένη φίλαθλοι του αγώνα μέσα στο γήπεδο, τους οποίους και απομάκρυναν οι άνθρωπο του γηπέδου λίγο αργότερα.

Πέρα από αυτό το πρωτοφανές σκηνικό, είχαμε ένα ακόμα δυσάρεστο στο εν λόγω παιχνίδι. Μισή ώρα μετά το “ξύλο”, μία παίκτρια ξανά της γηπεδούχου ομάδα στάθηκε άτυχη, καθώς έσπασε το δεξί της χέρι έπειτα από άτσαλη πτώση της στον αγωνιστικό χώρο.

Η νεαρή αθλήτρια σφάδαζε από τους πόντους στο παρκέ, και άμεσα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της έτρεξε μέσα για να τη βοηθήσει. Χαρακτηριστική ήταν και η αντίδραση και των υπόλοιπων αθλητριών, που σοκαρίστηκαν από την εικόνα του σπασμένου χεριού της συναθλήτριάς τους.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ