fbpx

Ζαραβίνας: «Θα καταθέσουμε τη ψυχή μας και το μυαλό μας μέσα στο γήπεδο»

Ο προπονητής της εθνικής χάντμπολ ανδρών

Ο προπονητής της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, Γιώργος Zαραβίνας και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για την αποψινή πρεμιέρα (11/1, 19.00) κόντρα στην Πορτογαλία, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στο EURO 2024.

Στις δηλώσεις του ο Ζαραβίνας τόνισε τα εξής: «Νιώθω χαρούμενος:, γιατί μετά από πολλά χρόνια η Εθνική καταφέρνει να προκριθεί σε ένα μεγάλο τουρνουά, το οποίο μάλιστα θα διεξαχθεί στη Μέκκα του χάντμπολ, τη Γερμανία. Ήταν ζητούμενο όλου του ελληνικού χάντμπολ και της Ομοσπονδίας να βρεθεί και πάλι η Εθνική ανδρών σε μία μεγάλη διοργάνωση. Μέσα απο τέτοιες διοργανώσεις η Εθνική ομάδα μεγαλώνει!

Θεωρώ ότι θα πάμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας χωρίς άγχος και έχοντας τη διάθεση να καταθέσουμε ότι έχουμε. Ο όμιλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, ενδεχομένως το EURO έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω της ποιότητας των ομάδων.

Θα αναλύσουμε τους αντιπάλους μας, θα καταθέσουμε τη ψυχή μας και το μυαλό μας μέσα στο γήπεδο και ευχής έργον θα είναι αυτό να συνοδευτεί με κάποιους βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια, εξάλλου μετά το EURO έχουμε τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν το Μάιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ