fbpx

Ζαραβίνας: «Το παιχνίδι με τη Δανία αποτελεί μία πρόκληση για όλους τους αθλητές» (video)

Γιώργος Ζαραβίνας

Για την αναμέτρηση με τη Δανία στη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του EURO 2024, μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Ζαραβίνας.

«Αποδεδειγμένα η Δανία είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε για μία ακόμη φορά ανταγωνιστικοί. Πρέπει σε κάθε ματς να κερδίζουμε πράγματα και για το παρόν και για το μέλλον, είτε είναι σε πρόσωπα, είτε είναι για το… μεγάλωμα της ομάδας. Από μόνο του το παιχνίδι αποτελεί μία πρόκληση για όλους τους αθλητές, για όλο το ελληνικό χάντμπολ. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε την εικόνα της Εθνικής ομάδας με οποιοδήποτε τρόπο», είπε ο Ζαραβίνας.

Με τη σειρά του ο Τάσος Παπαδιονυσίου, δήλωσε: «Πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς αυτό το EURO. Ήταν φανταστικό που παίξαμε μπροστά σε 12.000 κόσμο και με πολλούς Έλληνες στις κερκίδες που τους ευχαριστούμε πολύ που ήρθαν να μας στηρίξουν. Πιστεύω ότι με την Πορτογαλία θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη, το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ξέρουμε πολύ καλά τη δυναμικότητα της Δανίας, από μόνος του ο αντίπαλος αποτελεί έξτρα κίνητρο για κάθε αθλητή».

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής, τόνισε: «Το παιχνίδι χθες δεν πήγε όπως θα θέλαμε, είχαμε προσδοκίες για αυτό το ματς. Η απειρία μας φάνηκε και έπαιξε ρόλο. Αύριο κόντρα στη Δανία δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα προσπαθήσουμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια».

Ο Νίκος Λιάπης, ανέφερε: «Καταθέσαμε κόντρα στην Πορτογαλία τεράστια προσπάθεια σωματική και ψυχολογική. Προχωράμε, έχουμε ακόμα δύο αγώνες μπροστά μας. Θεωρώ πως θα έχουμε καλύτερη ομάδα στη συνέχεια. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Χρειαζόμαστε ηρεμία και μεγαλύτερη συγκέντρωση».

Τέλος, ο Θανάσης Παπάζογλου, είπε: «Η Δανία είναι είναι ένα από τα φαβορί του θεσμού, θα εστιάσουμε στα θετικά μας στοιχεία και θα δώσουμε το 100%. Ο κόσμος πιστεύω και αύριο θα μας στηρίξει και με τις φωνές τους θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ