fbpx

Μπουκοβίνας: «Στόχος μας να είμαστε εδώ συνέχεια»

Ο Μπουκοβίνας με την Εθνική στο EURO 2024

Το δικό του σχόλιο έδωσε ο Πέτρος Μπουκοβίνας μετά την τρίτη διαδοχική ήττα της Εθνικής Ανδρών στο EURO 2024 της Γερμανίας, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του 6ου ομίλου στο Μόναχο.

Ο γκολκίπερ της “γαλανόλευκης” είπε πως η ομάδα δεν ήταν καλή απέναντι στην Τσεχία, ειδικά επιθετικά, και πως δεν πρέπει να τους αρκεί η μία συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση.

«Ήταν μια μέτρια εμφάνιση από όλη την ομάδα. Ήμασταν κακοί, ειδικά επιθετικά. Μας κόστισαν και λάθη που έγιναν στο τρανζίσιον και χάσαμε την επαφή με το σκορ που ήταν κάτι που δεν θέλαμε.

Οι Τσέχοι έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας να μιλήσουμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου.

Συνολικά από την παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση κρατάμε ότι παίξαμε κόντρα στους καλύτερους, γενικά όλη την εμπειρία της διοργάνωσης και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είδαμε πως είναι να συμμετέχεις σε τέτοια μεγάλα τουρνουά και τώρα πρέπει να θέλουμε κι άλλο. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή τη μια συμμετοχή και να το παρατήσουμε, στόχος μας είναι να προσπαθούμε να είμαστε εδώ συνέχεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ