fbpx

ΑΣΕ Δούκα: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ματς με το Κιλικίς

ΑΣΕ Δούκα: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ματς με το Κιλικίς

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΓΑΣ Κιλκίς εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα.

Αναλυτικά: «Ο ΑΣΕ Δούκα εκφράζει την έντονη δυσφορία του, αλλά και τη διαμαρτυρία του για τα διαιτητικά λάθη, που έγιναν στον χθεσινό (24/2) αγώνα με τον ΓΑΣ Κιλκίς, ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα μας παρά τις σημαντικές απουσίες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι υπέπεσαν σε κραυγαλέα λάθη εις βάρος μας, τα οποία κορυφώθηκαν στα τελευταία κρίσιμα και καθοριστικά λεπτά της αναμέτρησης.

Είναι ακατανόητος ο λόγος για τον οποίο οι διαιτητές, σε έναν τέτοιο ωραίο αγώνα, επιδίωξαν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές.

Μπορούμε να δεχθούμε πως κάποια λάθος σφυρίγματα μπορεί να οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη, δεν είναι δυνατόν όμως να μη σταθούμε σε οφθαλμοφανέστατες φάσεις, για τις οποίες δεν μπήκαν καν στον κόπο να τις ελέγξουν…

Στέλνουμε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του Συλλόγου μας, να… κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας μέσα στο τερέν και να τους στερεί την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν, είτε να κερδίσουν τα παιχνίδια, παίζοντας με ίσους όρους.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε…».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ