fbpx

Πανιώνιος: Ζητάει την επανάληψη του αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης (vid)

Πανιώνιος: Ζητάει την επανάληψη του αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης (vid)

Την επανάληψη του αγώνα τους με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών στη Νέα Σμύρνη (όπου η ομάδα του Λαιμού επιβλήθηκε με 17-8 και έπιασε κορυφή) θα ζητήσουν από την ΚΟΕ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι διοικούντες του ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης υποστηρίζουν ότι η χρήση VAR, που έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ήταν επίσημη, αλλά δοκιμαστική, διότι δεν είχαν ενημερωθεί οι ομάδες της Α1 Ανδρών, καθώς ούτε και επίσημα ο σύλλογος του Πανιωνίου ώστε να συμφωνήσει σε αυτό. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η χρήση VAR δεν υπάρχει στη ειδική προκήρυξη του Α1 Ανδρών, κάτι που -κατά την αποψή τους- συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι η καθοριστική φάση του ντέρμπι έγινε στο 1:34 πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου (κι ενώ η Βουλιαγμένη προηγείτο ήδη με 8-4). Αυτή έδωσε τεράστιο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ήταν το ξεκίνημα της ευρείας επικράτησής τους. Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μοσκόφ του Πανιωνίου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση “για βίαιο παιχνίδι, διότι κλώτσησε το Νο 8 μπλε του ΝΟΒ (Ντίλαν Γούντχεντ) στο σώμα”, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα και μετά από συνδρομή του VAR. Έτσι ο ΝΟΒ εκτέλεσε πέναλτι (εύστοχα, για το 4-9) και έπαιξε για 4 αγωνιστικά λεπτά με παίκτη παραπάνω. Το προβάδισμα μεγάλωσε και αυξήθηκε, ακόμα κι όταν οι ομάδες ήλθαν στα ίσα αριθμητικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ApexSports, εξάλλου, οι Νεοσμυρνιώτες επικοινώνησαν με τον αλυτάρχη του αγώνα Λάμπρο Μιχαηλίδη, αρκετές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και του ζήτησαν να κάνουν ένσταση για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά εκείνος τους απάντησε -και σωστά- πως η οποιαδήποτε ένσταση έπρεπε να γίνει αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι και πριν κλείσει το Φύλλο Αγώνα. Έτσι, οι άνθρωποι του Πανιωνίου αναμένεται να εκφράσουν τα αιτήματά τους εκ των υστέρων, με επίσημο έγγραφο στην ΚΟΕ.

Μπορείτε να δείτε όλον τον αγώνα και φυσικά τη συγκεκριμένη φάση, στο παρακάτω βίντεο του ΚΟΕ TV:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο