fbpx

Επιβεβαίωση ApexSports: Επίσημα σε Κροατία και Ολλανδία το Ευρωπαϊκό Ανδρών και Γυναικών, αντίστοιχα

Επιβεβαίωση ApexSports: Επίσημα σε Κροατία και Ολλανδία το Ευρωπαϊκό Ανδρών και Γυναικών, αντίστοιχα

Με κάθε επισημότητα, η European Aquatics ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την κροατική και την ολλανδική Ομοσπονδία, ώστε να διεξαχθεί στις δύο αυτές χώρες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο του 2024 και επιβεβαίωσε αυτό που εδώ και μέρες σας είχε προϊδεάσει με το δημοσίευμά του το ApexSports.

Συγκεκριμένα, το τουρνουά των Ανδρών θα λάβει χώρα σε Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ, στην Κροατία, από 4 έως 16 Ιανουαρίου και αυτό των Γυναικών από 5 έως 13 Ιανουαρίου στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

Η απόφαση αυτή θα «επιτρέψει» την πρόκριση, με τον γνωστό τρόπο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, καθώς και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αναθεωρημένα προγράμματα του τουρνουά σε όλους τους χώρους, καθώς και άλλες υλικοτεχνικές λεπτομέρειες, θα αποσταλούν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος της European Aquatics Αντόνιο Σίλβα δήλωσε: «Αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Νετάνια λόγω των τρομοκρατικών εξοργισμών εναντίον του ισραηλινού λαού. Για το συμφέρον των αθλητών, χαίρομαι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε δύο σπουδαίους οικοδεσπότες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομοσπονδίες μας στην Κροατία και την Ολλανδία, που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να πραγματοποιηθούν αυτά τα πρωταθλήματα. Δουλεύοντας μαζί, θα οργανώσουμε αυτές τις εκδηλώσεις με τον βέλτιστο τρόπο.

Ο Αντιπρόεδρος Γιόζιπ Βάρντοβιτς δήλωσε: «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τις πολιτικές αρχές και των δύο εθνών που εντάχθηκαν για να παράσχουν την απαραίτητη υποστήριξη και πόρους, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, κ. Andrej Plenkovic, που βοήθησε να διασφαλιστούν αρκετοί πόροι για τη χρήση δύο χώρων, μόλις ένα χρόνο αφότου η Κροατία διοργάνωσε την τελευταία διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, στο Σπλιτ. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την εκτίμησή μας στη Βασιλική Ολλανδική Ομοσπονδία Κολύμβησης για τη συγκέντρωση της υποστήριξης των τοπικών και εθνικών πολιτικών αρχών για τη διασφάλιση της φιλοξενίας αυτής της διοργάνωσης. Μπορούμε τώρα να προσβλέπουμε σε μια μεγάλη προώθηση της υδατοσφαίρισης στην Ολλανδία και την Κροατία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο