fbpx

Ασημάκη στο ApexSports: «Ψηλά και σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό – Αξίζουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς» (video)

Ασημάκη

Δεν έπαψε ποτέ να αισθάνεται κομμάτι αυτής της ομάδας, η Αλεξάνδρα Ασημάκη, όπως τονίζει στις αποκλειστικές δηλώσεις της στο apexsports.gr, λίγο μετά την επιστροφή της και την οριστικοποίηση της ένταξής της στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών του πόλο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.

Η πολλαπλώς διακεκριμένη πολίστρια του Αλίμου ΑΣ επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από περίπου τριάμισι χρόνια και ονειρεύεται να ζήσει στιγμές ανάλογες του παρελθόντος, όπως αυτή της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2011, αλλά και το βάθρο σε Ευρωπαϊκό, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι το πιο ψηλό σκαλί του.

Κορυφαίος στόχος, όμως, για την Ασημάκη είναι η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (του Παρισιού), κάτι που έχει να συμβεί από το 2008. «Η ομάδα έχει τα φόντα να το πετύχει και το αξίζει», λέει η πολύπειρη αθλήτρια.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη εξηγεί πώς θα συνδυάσει τον ρόλο της μητέρας με τις αυξημένες, πλέον, αγωνιστικές υποχρεώσεις, παραδέχεται ότι τώρα, πλέον, θα γίνει πιο ομαλά και όπως της αξίζει η ολόκληρωση της καριέρας της και εξομολογείται ότι βούρκωσε στην επάνοδο με το εθνόσημο!.. Μας δίνει, φυσικά και τις ευχές της για το 2023.

Αυτά κι ακόμα περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο