fbpx

Ασημάκη: «Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο ελεύθερα» (video)

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στο Ευρωπαϊκό Α/Γ

Το δικό της σχόλιο έδωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία με 15-10, στον τρίτο αγώνα της στον Α’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελληνίδα αθλήτρια τόνισε πως θα έπρεπε η Εθνική να παίξει πιο ελεύθερα, ενώ τα λάθη σ’ αυτό το επίπεδο δε συγχωρούνται.

«Ναι πράγματι σήμερα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αντιμετωπίσαμε το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο της πρωταθλήτριας, την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σπίτι της. Μία άρτια ομάδα, με πληρότητα στις θέσεις της.

Κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχει να ζηλέψει κάτι η δική μας ομάδα. Ξέρω ότι τα τελευταία αποτελέσματα βγαίνουν προς την Ολλανδία. Ήταν ένα παιχνίδι που δε θα έπρεπε να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο άγχος, δεν είναι ότι κρίνεται η τελική κατάταξη.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο ελεύθερα, νομίζω σε κάποια σημεία κυριάρχησε λίγο ο φόβος. Δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ στην κόντρα, γκολ από τον φουνταριστό, κι’ όλα αυτά ξεκινούσαν από λάθη στη δική μας επίθεση, και κάποιες λάθος επιλογές.

Λάθη που δε θα συγχωρέσει μία ομάδα έμπειρη όπως η Ολλανδία. Έχουμε πλέον ένα ρεπό τη Δευτέρα, και έχουμε και το επόμενο παιχνίδι και τις επόμενες μέρες να δούμε βίντεο, να μάθουμε από τα λάθη μας γιατί η διοργάνωση ξεκινάει τώρα.

Τα παιχνίδια που έρχονται τώρα είναι τα πιο κρίσιμα, ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων, θα έλεγα με ένα θετικό πρόσημο μετά τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία, που μας κατέταξε στις πρώτες θέσεις του ομίλου, κάνοντας έτσι λίγο πιο εύκολη τη συνέχεια για εμάς.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο