fbpx

Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Πλευρίτου πριν από το Παγκόσμιο: «Απαλλαγμένες από το άγχος, βλέπουμε κορυφή» (video, pics)

Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Πλευρίτου πριν από το Παγκόσμιο: «Απαλλαγμένες από το άγχος, βλέπουμε κορυφή» (video, pics)

Το λέει ξεκάθαρα η μοναδική Ελευθερία Πλευρίτου ότι, αυτή και οι συναθλήτριές της, είναι οι πιο ευτυχισμένες κοπέλες στον κόσμο, μετά την επίτευξη της πολυπόθητης πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα, καθώς η ολυμπιακή συμμετοχή εξέλειπε εδώ και 16 χρόνια. Η Ελευθερία Πλευρίτου αποκαλύπτεται, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή “Πισίνα & Σκορ” του ApexSports και τον Γιάννη Κορακή, λίγο πριν από την πρεμιέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η Ελευθερία τονίζει πως η ομάδα, απαλλαγμένη πλέον από το άγχος της Ολυμπιακής πρόκρισης, μπορεί να διεκδικήσει κορυφή, αποκαλύπτει τα μυστικά της συνταγής που “έδεσε το γλυκό” και έφερε τις νέες διακρίσεις και συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Ξετυλίγει, εξάλλου, το κουβάρι της χρυσής καριέρας της και μιλάει για την εντυπωσιακή πορεία με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είναι τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στην εκπομπή, φυσικά, μιλούν και οι αδερφές της Μαργαρίτα και Βασιλική Πλευρίτου.

Δείτε την εκπομπή παρακάτω, στο κανάλι του ApexSports στο YouTube:

YouTube video

Photos και επιμέλεια βίντεο Αργυρώ Αναστασίου

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο