fbpx

ΠΑΟΚ: Ενίσχυση από την Ιαπωνία και για τη γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά

ΠΑΟΚ: Ενίσχυση από την Ιαπωνία και για τη γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά

Στους… γιαπωνέζικους μεταγραφικούς ρυθμούς των ημερών “χορεύει” και η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση παίκτριας από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Πρόκειται για την Ερούνα Ούρα, η οποία αναμένεται να αναβαθμίσει την περιφερειακή γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά. Η 22χρονη διεθνής Γιαπωνέζα πολίστρια που πρεσβεύει… καρμπόν το ιαπωνικό στυλ παιχνιδιού (κινητική, γρήγορη, με το μυαλό στην κόντρα και μπόλικο πάθος) προβάρει τα ασπρόμαυρα και μένει η διευθέτηση της βίζας της ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας της Χρύσας Χατζέλλη.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η Ερούνα Ούρα η οποία αποτελεί βασικότατο μέλος της Εθνικής Ιαπωνίας ( η οποία δεν έλαβε μέρος στο πρόσφατο Παγκόσμιο της Ντόχα αλλά έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της πατρίδας της το 2021), αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη άφιξη από Ιαπωνία στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Α1 Γυναικών, μετά την Ακάρι Ινάμπα του ΝΟ Χανίων (που έχει και την Καβακούτσι) κσι τη Γιούμι Αρίμα του Πανιωνίου.

Ο ΠΑΟΚ με καλό photo finish (επτά βαθμούς στις τελευταίες 4 αγωνιστικές) βρίσκεται μετά το πέρας του πρώτου γύρου στην 8η θέση της Α1 πόλο Γυναικών με 10 βαθμούς. Η έτερη ξένη στο ρόστερ του Δικεφάλου είναι φυσικά η σπουδαία τερματοφύλακας της Ουγγαρίας, η Εντίνα Γκανγκλ.

Με την επανέναρξη της Α1 Γυναικών, οι Θεσσαλονικιές υποδέχονται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (2/3, 15:30) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο