fbpx

Τένις: “Καθαρίζουν” Σίνερ και Αλκαράθ

Ο Σίνερ στο Ρότερνταμ

Ξεχωριστές αποστολές έχουν σήμερα οι Γιανίκ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ, αγωνιζόμενοι σε Ρότερνταμ και Μπουένος Άιρες αντίστοιχα. Ο νέος πρωταθλητής του Australian Open έδειξε να συνεχίζει… από εκεί που σταμάτησε, και πήρε εύκολα τη νίκη στην πρεμιέρα του στην Ολλανδία.

Επικράτησε εύκολα του “γηπεδούχου” Βαν Ντε Ζάντσουλπ με 6-3, 6-3, και απόψε θα αντιμετωπίσει τον “γερόλυκο” Γκαέλ Μονφίς, θέλοντας να τελειώσει τη δουλειά από νωρίς. Εκεί θα ποντάρουμε και εμείς, προβλέποντας ένα… μονότονο παιχνίδι των δύο σετ.

Αντίστοιχα και στην Αργεντινή, ο Κάρλος Αλκαράθ θα επιδιώξει να δείξει τα δόντια του από νωρίς κόντρα στον No. 134 του κόσμου(!), Ούγκο Καμίλο Καραμπέλι. Ο Ισπανός έχει να παίξει κάτι λιγότερο από ένα μήνα, αλλά θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ζβέρεφ στην 8άδα της Μελβούρνης.

Κάθε νίκη φέρνει βαθμούς, κάθε βαθμός μετράει, και με τη διαφορά μειωμένη από τον πρωτοπόρο των ATP Rankings, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Καρλίτο θα κυνηγήσει το… ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε! Μαζί του και εμείς, σ’ ένα ματς 60-70 λεπτών, και με το φινάλε του προδιαγεγραμμένο.

20:30, Σίνερ-Μονφίς: Under 19,5 games, 2,00 ή Χάντικαπ games-Σίνερ (5,5), 2,10 (Novibet)
23:30, Αλκαράθ-Καραμπέλι: Under 18,5 games, 1,93 ή Χάντικαπ games-Αλκαράθ (5,5), 1,64 (Novibet)

Ο Τενιστικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα