fbpx

Με τους Βαυαρούς και τα γκολ στο Νότιγχαμ

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΤ

Ο Χάστης μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του επανέρχεται με γερά πονταρίσματα στο γερμανικό ντέρμπι και στο Νότιγχαμ.

Καλημέρα φίλοι μου,

Το ντεμπούτο της Τρίτης είχε τα πάντα. Άνετο Χ ημίχρονο στη Μαγιόρκα και αρκετό άγχος στο Λεβερκούζεν αφού η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο χρειάστηκε μια κεφαλιά του Ταχ στο 91′ για να πάρει την πρόκριση με 3-2 επί της Στουτγκάρδης, η οποία μας απέφερε συνολικά 11 μονάδες κέρδος στην τράπεζά μας.

Σήμερα Σάββατο, θα σπαταλήσουμε τις 11 μοναδούλες στα δύο ίσως πιο σημαντικά ματς της βραδιάς που διεξάγονται σε Λεβερκούζεν και Νότιγχαμ.

Ήρθε η ώρα των Βαυαρών!

Ευχαριστούμε «Ασπιρίνες» για το ταμείο που μας προσφέρατε απλόχερα την περασμένη Τρίτη όμως τώρα η ομάδα που αντιμετωπίζεται είναι άλλο level.

Η Μπάγερν απόψε παίζει τα ρέστα της στη «Bay Arena» αφού το σύνολο του Τoύχελ, βρίσκεται στο -2 από την αντίπαλό της και με νίκη θα την προσπεράσει στην κορυφή της Bundesliga. Και αν το κάνει όλοι ξέρουμε ότι θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στον τίτλο.

Όμως οι Βαυαροί δεν θα πουν όχι και στην ισοπαλία αφού θα τους κρατήσει σε απόσταση βολής με τα γκολ να μπαίνουν σήμερα θεωρώ βροχή. Έτσι επέλεξα το Χ2 και Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Η χαρά του γκολ οι δύο τους!

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και στο παιχνίδι που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα στην Premier League, εκεί όπου η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ.

Οι γηπεδούχοι δέχονται και βάζουν γκολ με μεγάλη ευκολία αφού στα τελευταία 9 ματς της σε όλες τις διοργανώσεις έχουν 8 Goal/Goal. Στο ίδιο μονοπάτι περπατά και η Νιούκαστλ, που στα τελευταία 7 ματς έχει εμφανίσει το Goal/Goal και Over 2.5 5 φορές.

Έτσι θα πάμε και εμείς στο Goal/Goal και Over 2.5 που κυκλοφορεί σε αποδόσεις κοντά στο 1.90, το οποίο είχε επιβεβαιωθεί μάλιστα στο ματς του πρώτου γύρου όταν η Φόρεστ πέρασε από το Νιούκαστλ με 3-1.

Έτσι οι επιλογές μας για σήμερα είναι:

10/2 19:30 Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου Χ2 και Over 1.5 στο 1.90 5 Μονάδες
10/2 19:30 Νότιγχαμ – Νιούκαστλ Goal/Goal και Over 2.5 στο 1.90 6 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα