fbpx

Κουπόνι Πέμπτης: Combo, Αρμενία και Goal/Goal με 2.02

Κουπόνι Πέμπτης: Combo, Αρμενία και Goal/Goal με 2.02

Το κουπόνι της Πέμπτης (12/10/23) περιέχει τρεις επιλογές από την προκριματική φάση του EURO 2024. Η Λετονία αντιμετωπίζει την Αρμενία, η Κροατία υποδέχεται την Τουρκία, ενώ η Αλβανία φιλοξενεί την Τσεχία.

Λετονία – Αρμενία (19:00)

Η Λετονία συνέχισε την απογοητευτική πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Ουαλία. Μετά από πέντε αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2024, μετράει ισάριθμες (5) ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η Αρμενία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 1-0 από την ανώτερη ποιοτικά Κροατία. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στο γκρουπ, απέχει στο -3 από την Τουρκία και την πρόκριση στην τελική φάση.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Λετονία και η Αρμενία έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρισμα στο διπλό (2) με 1.87 απόδοση στη Novibet.

Κροατία – Τουρκία (21:45) 

Η Κροατία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 την Αρμενία. Αήττητη και στις τέσσερις υποχρεώσεις στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2024, με απολογισμό: 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Με 10 πόντους βρίσκεται στην κορυφή, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να χάσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Τουρκία προέρχεται από δύο σερί αποτυχημένα αποτελέσματα. Γκέλαρε εντός έδρας με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Αρμενία, ενώ ηττήθηκε με σκορ 4-2 από την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση. Αποτελέσματα που οδήγησαν στην απομάκρυνση του τεχνικού Στέφαν Κουντς, με τον Βιντσένσο Μοντέλα να είναι ο αντικαταστάτης.

Προγνωστικό: Η Κροατία είναι το φαβορί απέναντι στην Τουρκία, κρίνουμε πως στη χειρότερη των περιπτώσεων δεν θα ηττηθεί. Επιλογή το combo bet 1X+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.57 στο Pamestoixima.

Αλβανία – Τσεχία (21:45) 

Η Αλβανία προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 κόντρα στην Πολωνία. Μία ήττα στις πέντε αναμετρήσεις στο 5ο γκρουπ των προκριματικών για το EURO 2024, με απολογισμό: 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Βρίσκεται στην 1η θέση με 10 πόντους, έχει διαφορά +2 από την 3η Μολδαβία στη μάχη της πρόκρισης. Η Τσεχία αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στην Αλβανία στην πιο πρόσφατη επίσημη υποχρέωση. Αήττητη έπειτα από τέσσερις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) υποχρεώσεις στον όμιλο. Καταλαμβάνει τη 2η θέση με οκτώ πόντους, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο τόσο από τον σημερινό της αντίπαλο, όσο και από την Αρμενία.

Προγνωστικό: Αλβανία και Τσεχία συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, η ομάδα που θα νικήσει θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του EURO. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.02 απόδοση Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση στη Stoiximan.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα